dijous, 29 de maig del 2008

Categories

Tal i com us varem prometre, aquí teniu els posts explicatius de cada categoria. Els hem publicat alhora i els hem enllaçat a la barra lateral perquè hi pogueu tenir accés fàcilment i a tots per igual. Ara ja podeu començar a exprimir-vos el cervellet per buscar tots aquells blogs que cregueu que s'adiuen a les diferents categories i proposar-ne molts! Ja sabeu que en podeu proposar més d'un per categoria i que no és necessari proposar blogs per totes. Recordar només que les propostes es realizen a través de comentaris en el post corresponent a la categoria escollida. I dit tot això, us animo a seguir participant de C@ts tal i a seguir fent tota la difusió i propaganda que pogueu. Aquest blog sense vosaltres no tindria sentit així és que el nostre desig és que us hi pogueu sentir com a casa!!!
A nosaltres ens fa molta il·lusió l'entusiasme que heu demostrat i ens esteu animant per seguir treballant i millorant tots aquells aspectes necessaris per fer de C@ts un blog de referència per tots els habitants de la catosfera!


Ei, un petit afegitó a aquest post: Recordeu que els blogs proposats per 'anònims' no seran comptabilitzats. Deixeu el vostre comentari des del vostre perfil de blogaire, o si no teniu blog, deixeu un nom o pseudònim que es pugui reconèixer. Gràcies.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Eps! Seguiré votant, he d'estudiar-me el tema :)

Oscar Ramírez ha dit...

Ara mateix penjo el vostre banner al meu blog.

aigua ha dit...

Ja esteu "enganxats" al meu bloc! :) Bona feina!