dimarts, 3 de juny del 2008

Agraïments i irregularitats

Benvolguts amics i participants de c@ts,
em fa molt feliç dir-vos que la cosa tira endavant a bon ritme, i que ja molts de vosaltres heu participat i proposat molts blogs en totes les categories. Volem agrair moltíssim la implicació que esteu agafant i també, naturalment, un 'GRÀCIES' en majúscules a tots els que heu fet difusió desinteressadament d'aquest projecte, en forma de banner o de posts espontanis. Si les bones vibracions que es respiraven inicialment ja eren encoratjadores, he de dir que ara estem molt animats i amb moltes ganes de donar uns premis que dignifiquin els seus guanyadors, gràcies a l'alta participació.

No obstant, m'agradaria apel·lar a la bona voluntat de tots els participants. Us demanem que proposeu els vostres blogs preferits, que per vosaltres seran els millors, és clar. Els proposats ja sabran que tenen seguidors, però no cal tornar el vot a la gent que et vota, cadascú té els seus propis favorits. I sobretot, hem detectat alguna irregularitat amb tot un seguit de gent sense perfil que proposen un únic blog en diverses categories. Anteriorment, aquest blog havia estat proposat per votants anònims. Això és intol·lerable i esperem que imperi el fair play, que no haguem d'imposar mà dura, perquè com intentem explicar, els administradors del blog no som jutges sinó canalitzadors de la informació, però davant de certes actituds, potser ens veurem obligats a actuar, o a sotmetre-ho a votació popular.

Bé, res més per ara. Que segueixin les propostes, recordeu que hi ha temps fins a finals de juliol, ja anirem avisant. Ah, i atents a l'enquesta que penjarem en breu, a instàncies d'alguns blogaires. Gràcies per les propostes, per la participació i per fer aquest espai cada dia una mica més conegut.

13 comentaris:

Clint ha dit...

doncs jo crec que una mica de mà dura li donaria "caché" al concurs...mireu els de OT amb aquell impresentable del Risto...

Anònim ha dit...

¿Què us pensaveu, que això era fàcil? Molt em temo que sembla Can Pixa o Cal Seixanta. Quatre pringats votant els seus amiguets... ¿Seriós? En absolut.

Anònim ha dit...

Upssss....
Estic d'acord amb l'anònim...
Quan he vist la repetició de votats, se m'han tret les ganes de votar un de diferent...
He marxat corrents....

Sergi ha dit...

A veure, si tant en desacord esteu, ja podríeu ser valents i ensenyar la cara, però bé, suposo que no es pot demanar una cosa així, i aquest és un espai d'opinió lliure. Recordo, perquè em sembla que o vosaltres o jo no ens entenem, que cadascú proposa qui vol, i és normal que més d'una persona proposi el mateix blog, això vol dir que aquest blog proposat té seguidors i molt suport per acabar emportant-se un premi. Així ha de ser i així està muntat, no ha de proposar un blog diferent cadascú.

neus ha dit...

sempre passa el mateix Xexu, hi ha qui fa les coses perquè li vénen de gust i tria blogs perquè li agraden i perquè li són imprescindibles i segueix les normes del joc, pensant que la resta farà el mateix; és el que té no ser mal pensat de mena.
I hi ha qui només es mou per enveja i per ganes de tocar el que no sóna.

Una abraçada, maco!

Oscar Ramírez ha dit...

Als anònims els diria una cosa ben senzilla. Aìxò és una comunitat blocaire. Cada blog té linkats aquells blogs que llegeix i segueix més sovint. Per tant, cada blog vota a cada apartat aquells espais, dels que té linkats, que creu que han de ser-hi. Si un blog rep moltes nominacions és perquè molta gent el segueix i molts altres blogs el tenen linkat. Així de fàcil. Si entreu com a anònims dedueixo que no teniu blog, oi?
Jo us recomano que en poseu en marxa un i que començeu a entrar en aquesta comunitat virtual. D'aquesta manera, quan es convoqui quelcom semblant al que s'ha convocat aquí, podreu votar als vostres "amics", oi?
Moltes gràcies.

Anònim ha dit...

I els que no tenim blog ni crec que el tinguem perquè ens hem entrampat en pàgines web, fòrums i altres herbes i no signem com anònims, podem participar en "l'evento"? ;P

Oscar Ramírez ha dit...

Monalitza, jo no sóc cap dels fundadors d'aquest blog però crec que SI, que la vostra aportació és del tot necessària com a persones que entreu a blogs i mireu, opineu...
No entenguis malament la meva explicació en cap moment. Dic només que és normal que els cercles de blogs es votin els uns als altres perquè no tenim temps de mirar-los tots. Ens quedem amb uns quants i aquells ens alimeten i nosaltres intentem alimentar-los a ells. Salut!

Anònim ha dit...

No..., si jo només preguntava, Òscar...

:)

Gràcies!

-em sembla que m'hi hauré de posar- ;)

Sergi ha dit...

Gràcies per les mostres de suport, i la vostra defensa. Òscar, potser no ets un dels fundadors, però això és de tots, i tu sembla que tens les normes ben apreses i les coses molt clares. Elur, no m'oblido de tu, moltes gràcies maca, això d'anar de bona fe ja veus que no és per tothom. Sort en tenim que n'hi ha molts que si que hi aneu. I monalitza, ja vam dir que si que podeu participar els que no teniu blog, naturalment, sou molt benvinguts sempre que respecteu les directrius del projecte. Això és de tots i per tots.

Anna Tarambana ha dit...

Eeeei! Vosaltres endavant, la iniciativa em sembla genial i la feinda enorme!

Anònim ha dit...

Doncs mira, xexu..., ara tinc un moment i m'hi vaig a posar!
Gràcies! :)

anna g. ha dit...

Acabo de descobrir que el meu blog està nominat en la categoria de c@ts literaris. Tot un honor i un plaer. Gràcies :)