diumenge, 25 de maig del 2008

Ja estem a punt!

Com que veiem que tots teniu pressa perquè la cosa comenci, això està ja a punt de solfa. Només un darrer post explicatiu. A mitjans de la setmana que comença penjarem ja els posts de cada categoria, un per cadascuna, i tots de cop. La idea és que estiguin tots el mateix temps exposats, uns dos mesos, el període de proposta de candidats. Durant aquest temps, és possible que hi hagi altres posts explicatius o per animar la participació. Per facilitar l'accés als posts de categoria, tindreu a la barra lateral de l'esquerra els links corresponents a cada post, de manera que no els hagueu d'estar buscant, i si de sobte us ve la inspiració i voleu proposar un blog en una categoria concreta, només entrant i clickant la pestanyeta corresponent podreu fer la vostra tria.

Recordeu, es poden proposar blogs escrits majoritàriament en català, independentment de la regió que provinguin. Les propostes es fan via comentaris al post corresponent. Es pot participar en totes les categories, però no és necessari, no cal proposar blogs en una categoria que no ens interessa. Per contra, es pot proposar més d'un blog en una categoria que sí que ens interessa. Pot participar tothom que vulgui, tant si té blog com si no, però això si, no s'accepten propostes que vinguin d'anònims, cal que portem un cert control, espero que ho entendreu.

Vinga doncs, ja us deixo, que ja us hem fotut prou rotllo. El proper que tindreu per aquí són els posts de categoria. Espero que tots us animeu a participar. Moltes gràcies per la difusió que tots n'heu fet, espero que encara arribem més lluny i que participi tothom que pugui. Quanta més gent, més fiables seran els resultats finals. Sabeu què, en tinc tantes ganes com vosaltres!

10 comentaris:

El veí de dalt ha dit...

Gràcies pels aclariments. Però encara tinc un dubte...(és que sóc dur de mollera, ja veieu). Entenc que quan pengeu els post de les categories, els blocaires podrem votar a més d'un en cada categoria si en sembla bé (potser posaria un límit a tres) o no votar-ne cap si no seguim bloc d'aquella índole. I entenc que tots som prou grans (o no?) per votar un sol cop, i no està enviant vots cada setmana a algú que ens sigui especialment proper...(això es controlarà?) El dubte és, ¿cadascú sabrà qui el vota? És a dir, no podrà generar-se un fenòmen mimètic: "si tu em votes, jo et voto" (que ja sé que no hauria de ser); o "si aquell vota a tal,jo voto a tal pasqual,...". No recordo ara si el vot s'havia de deixar en un "comentari" al post (i per tant, tot quisqui el veu) o amb un coreu a @cats. Sigui com sigui, estaria bé anar informant de quants blogs es voten i quanta gent participa.I fer-ne difusió on es pugui. Jo cada dia descobreixo algun blog nou!
(Perdoneu el rotllo)

Sergi ha dit...

Gràcies Veí, els teus dubtes ens ajuden a millorar. Ja he rectificat al post una cosa que no havia deixat clara, les propostes es fan via comentari al post corresponent. Sé que hi poden haver efectes com els que dius, de jo et voto a tu i tu a mi, però els vots només es contaran un cop. Tu en proposes un, i potser un altre dia en proposes un altre, però si proposes el mateix, et valdrà només per un, no són dos vots per aquell blog. A més, de moment no es vota res, només es proposen els blogs que creiem mereixedors de guanyar, segons el nostre criteri. Confiem en que la gent s'ho prendrà seriosament. Portarem control de qui vota, i del número de suports que tenen els blogs proposats. Espero publicar les estadístiques en un futur, de manera que sigui el màxim de transparent possible.

Bé, espero haver-te aclarit els dubtes, però per qualsevol cosa, ja saps.

Eli ha dit...

Que comenci la funció!!!!
ja,ja,ja

M'agrada la vostra proposta!!!!

;-)

Unknown ha dit...

D'acord, jo insisteixo amb el que vaig dir. Si això només són propostes, crec que els finalistes haurien de ser més de 3 o 4 perquè sinó és com si ja estiguéssis votant o així. No sé si m'explico... Tampoc es tracta que siguin trenta, però entre no sé 10 o 15 em semblaria un bon número.
A veure, si m'explico millor, ara es proposaran blogs ja coneguts pel que proposi, mentre, quan es voti la gent potser donarà un cop d'ull a cada blog finalista per veure quin li agrada més, independentment, si el coneix o no. Com més finalistes hi hagi més és pal·liarà, per dir-ho d'alguna manera, l'efecte, inevitable, que surtin premiats els blogs més populars.
Buf! M'he explicat fatal!
A part, però això ja està decidit a mi el tema que cada blog s'inscrivís ell mateix no em sembla pas malament. Es tractaria d'inscriure's i punt, si us fa por l'autobombo es pot penalitzar, però bé, no crec que les persones caiguin tant fàcilment en l'autobombo directa. Però bé puc trobar arguments tant a favor de l'autoinscripció com a això que esteu fent, o sigui que res.
Respecte a votar més d'una vegada el mateix bloc, és possible si tenim en compte que tant es permet vot de blocaire com de no blocaires. Avui, voto com a blocaire i demà faig veure que no en sóc i voto com a no blocaire al mateix blog. De tota manera, crec que arriba a un punt que s'ha de confiar en la bona voluntat de la gent i això, al cap i a la fi el premi no és res material.

Esther ha dit...

Gràcies pels aclariments!!! Quina emoció! Ja podem anar pensant en les nostres propostes. Moltes gràcies i si necessiteu ajuda per fer el que sigui doncs ja sabeu on sóc, val?
Petons

Jesús M. Tibau ha dit...

Molt bé. ànim

Jo Mateixa ha dit...

Ufff, estic espesa...

1.- Si vull propossar un blog per que obtingui un premi on ho he de deixar dit??

2.- N'he de triar un per cada categoria?

3.- En puc proposar més d'un per una mateix categoria??

Apaaaaa, petons per tots!!!!

Jordi Casanovas ha dit...

A veure Jo Mateixa,

1. Hauràs de deixar un comentari al post corresponent a la categoria.

2. Si vols sí, però no és imprescindible. Per exemple, si no t'interessen els blogs sobre política no t'obligarem pas a llegir-ne per poder-ne proposar.

3. Sí, tants com creguis oportú.

Gràcies pels petons, et són retornats.

Tocat del cargol ha dit...

Em sembla genial la iniciativa! I estic amb en Tirai, que per cada categoria haurien d'haver-hi entre 10 i 15 inscrits(proposats, finalistes, com volgueu dir-ho)...hi ha molt de temps per votar i penso que si es vol fer de la manera més popular possible, és donar cabuda a quants més blogs millor, sino es córrer el perill de què sempre siguin els mateixos i lo millor que li pot passar a c@ts és que hi hagi màxima participació possible, que és una mica la filososfia d'aquests premis, no?
Salut!

estrip ha dit...

eps,
i al final, una c@ts-trobada no?

i conviden els guanyadors.

(son dues propostes)