dimarts, 20 de maig del 2008

Calendari dels premis c@ts

Au, va! m'afanyo, que ja veig que esteu impacients per començar...

Un cop haurem acabat de presentar-vos més explícitament les categories, i acabat d'explicar el funcionament, s'obrirà el termini de proposta de blogs.

Farem un post per a cada categoria i a través dels comentaris, tothom podrà proposar el blog o els blogs que vulgui com a candidats.

La proposta de blogs durarà dos mesos, des de l'1 de juny fins al 31 de juliol.

Un cop s'hagi acabat el termini de presentació, triarem 3 o 4 blogs finalistes per a cada categoria. Serem flexibles, ja que si hi ha empats poden ser fins i tot 5.

L'1 de setembre presentarem els finalistes i aleshores, durant tot el mes de setembre podreu votar-ne un de cada. Farem el recompte de vots i a l'octubre es nominaran els premis.

Comptem amb vosaltres!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

jo proposo El Blog d'un gironí a la gran ciutat com exemple de l'experiència d'un noi que explica les seves aventures personals, professionals, laborals, etc en una pàgina a internet amb més de 5.700 visites des del seu començament. Fa poc va dir que tancava barraca però en breu es va desdir i ara diu que continua i augura grans aventures. No és per menys. Te suquillu tot plegat.

Anònim ha dit...

Anonim, Encara no és el moment de proposar blogs. S'han de proposar per a una categoia determinada, i a més a més s'han de proposar amb el nom i/o adreça complets. Sinó com els podem nomina r i fer que la gent els voti? I seria molt millor que no fossis anònim. Gràcies.

Anna Tarambana ha dit...

Estaré al cas per proposar blocs! Tot i que últimament estic molt desconnectada!!! Percert, poso un enllaç amb aquesta icona tan sula que teniu!!! Joder, és que el disseny del bloc és molt xulo, eh??

hypatia ha dit...

Vinc des de cal barbollaire i....
uuaaaauuu, ostres, felicitats per la iniciativa, i pel disseny d'aquest blog (santo sielo, és preciós!!)

=;)

Jo Mateixa ha dit...

Ja podeu comptar en que us propossaré blocs, que en tenim un munt i molt bons per aquí!!!!!

PD: trobo que es una iniciativa genial, ho penjare a les CONVOCATORIES BLOCAIRES del meu bloc, nomes habia posat el logo per que no entenia molt be com anaba, ara que he pillat la manera de funcionar en farem més propaganda encara.

Unknown ha dit...

Bé, doncs, hauré de fer la pregunta que em ronda pel cap...
Quan dieu que triareu els finalistes, suposo que us referiu a que agafareu els candidats proposats més vegades, no?
I una altra cosa 3 o 4 finalistes per categoria no són pocs? Sí, ja sé que hi ha moltes categories i, per tant, poden haver-hi molts finalistes, però el que importa és la quantitat de finalistes per categoria, no?

Anònim ha dit...

Torno a ser la Tirai, però passo d'entrar al meu compte d'usuari.
Res, només dir coincideixo amb les persones que diuen que el disseny és genial!

Sergi ha dit...

Ei Tirai, et contesto el dubte. Si, els candidats seran els que hagin estat proposats més cops per cada categoria, nosaltres no triarem res, ho triarà tothom. I 3 o 4 ja veurem, en funció de com estiguin els proposats. Si hi ha empats poden ser més o menys, serem flexibles, i mira, també es pot consultar a tothom què faríeu, que per això volem que sigui participatiu.

Gràcies a tots per seguir participant!

El veí de dalt ha dit...

Per tant, podem votar més d'un blog a cada categoria, oi? i en alguna , no votar-ne cap, oi? Hi ha un màxim? I per cert, s'accepten votacions de no-blocaires? El que jo no faria és acceptar anònims.

Sergi ha dit...

Ei Veí, m'agraden tots els dubtes que planteges perquè així tot queda molt més clar, que sovint no ens expliquem tan bé com voldríem. Com que cada categoria tindrà un post diferent, tothom podrà participar en les categories que vulgui, i en les que no vulgui no. Si per exemple no segueixes cap blog d'il·lustracions, doncs no et cal dir res, i si creus que hi ha un parell o tres de blogs que es mereixerien un premi per reflexius, doncs els pots proposar. S'acceptaran votacions de no blogaires, però jo també sóc partidari que els anònims no es comptin, aquí s'haurà de donar la cara! Ja miraré d'aclarir aquestes coses en el proper post. Però moltes gràcies per ajudar-nos a fixar bé les bases.

NeoPoeta ha dit...

Aix, ja tinc ganes de proposar i veure a qui proposen!

1petó!

Jesús M. Tibau ha dit...

Felicitats per la iniciativa i molta sort. Jo també he enganxat el logo.