diumenge, 8 de juny del 2008

Dades de participació en dues setmanes

Estimats amics, m'alegro de dir-vos que el projecte c@ts tira endavant a bon ritme. A tall de fer una mica d'estadística d'estar per casa us diré que en el meu darrer recompte, 60 persones han proposat ja com a mínim algun blog candidat, i en total s'han proposat ja uns 140 blogs repartits en les diferents categories. De moment, la categoria amb més propostes és el blog literari, i la que en té menys, el blog polític. Us animo a seguir participant, queda molt de temps, però no deixeu passar l'oportunitat de dir la vostra. O deixareu que els vostres blogs preferits es quedin sense suport?

Utilitzaré aquest post també per fer un parell d'aclariments respecte les categories, tant sols per facilitar les vostres tries. El blog revelació ha de ser un blog que porti en actiu poc temps. Com que el temps corre, jo marcaria com a data d'inici del blog el que seria 2008. Un blog creat aquest any ara tindria com a màxim 6 mesos, i quan acabi el període de proposta, 7. Crec que són les dates que s'escauen, des de principis d'any fins el final de les propostes.
Per altra banda, puntualitzar la diferència entre el blog imatges i el blog visual. Imatges vol premiar un blog dedicat a penjar-hi imatges, fotos, dibuixos, acudits gràfics, el que sigui, però que imperi per sobre de la paraula escrita, sense treure importància a aquesta si hi és (un blog pot combinar unes imatges fantàstiques amb uns escrits magnífics, i ser proposat en diferents categories. Per contra, el blog visual premia el millor disseny de blog, el que té la plantilla més currada o els efectes visuals més atraients.

Finalment, tornar a apel·lar al fair play. Agraïm a tothom que participa perquè li agraden els blogs, i segueix les normes. Això és de tots i per tots, no ho espatllem boicotejant les propostes. Gràcies a tots.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies per la iniciativa i pels aclariments! Per a mi el blog ha estat una alegria perquè ara estic en contacte amb molta gent abans "perduda" i em consta que m'han votat amb il·lusió. Això sí, molts no són experts internautes ni tenen blog. Vosaltres maneu i valorareu si això és o no un inconvenient. Pel que fa a mi, votaré blogs que m'agraden, i no em fa res que es repeteixin o siguin més o menys "amics". Si m'agraden, per què no ho haig de fer? Ara m'hi poso. Una abraçada!

El veí de dalt ha dit...

Ha desaparegut la categoria "Bloc comunitari?" No la se veure...o estic "cegato"?

Sergi ha dit...

Veí, el post de blog comunitari ha desaparegut per baix a causa dels que anem escrivint. Però es pot accedir a ell a través dels links de la barra lateral, de fet, estan posats per accedir a cada post de manera senzilla. Aviat tindrem unes pestanyetes per accedir-hi fàcilment.

Anònim ha dit...

Una casa de putes és això. Pura endogamia bloquera.

Anònim ha dit...

Podríeu posar un enllaç a l'etiqueta "categories" a la dreta, per accedir a totes les categories a l'hora en una única pàgina: http://premiscat.blogspot.com/search/label/Categories

Anònim ha dit...

I qui és la puta principal?

Sergi ha dit...

Intratable, estem treballant en una barra lateral per poder accedir als posts de manera més visual, esperem que us agradi, però et convido a que expliquis això que dius una miqueta millor que jo no ho acabo d'entendre.

anònim, tots som molt valents quan no diem el nostre nom o nick, oi? La puta principal sóc jo, però estàs insultant a molta gent que administra, participa i gaudeix d'aquesta iniciativa. Si tens alguna crítica a fer, t'agrairia que t'identifiquessis primer. El pensament és lliure, però almenys tingues la decència de donar la cara.

Anònim ha dit...

Els pobres crítics no identificats demostren molt poques llums no veient que com més blogs censats i proposats, millor per al vostre projecte. Haurien de fer servir de manera útil el temps i l'energia que gasten escampant bilis. Que naveguin per la catosfera. Potser passaran dues coses:

-Descobriran que la majoria dels blogs proposats tenen qualitat i vàlua més que suficient per ser-ho (si l'enveja els ho deixa veure).

-Trobaran blogs nous que no coneixem i els podran proposar.

Qualsevol altra actitud de crítica indiscriminada, destructiva i anònima és absolutament penosa i ho diu tot del qui la fa. Si aquestes persones compressin un ninotet i es dediquessin a anar-li fotent plantofades no els caldria buscar mètodes alternatius de desfogament.

-Xexu: ja sé que us defenseu prou bé solets, però volia dir el que pensava. Un abrasso.-

Sergi ha dit...

La veritat és que no sé si val la pena defensar-se massa, però gests com el teu, Laura, són els que ens animen a seguir. Gràcies per aquest comentari, i ja saps que qualsevol opinió és benvinguda, sempre que es faci des del respecte, i que et pots expressar sempre que vulguis.

Anònim ha dit...

Mola la barra lateral nova!
El que jo deia era que, com que el veí comentava que havia desaparegut una categoria, i això era perquè s'havien publicat nous posts, si seguiu l'enllaç que he ficat, surten totes les categories en una única pàgina.

No sé si s'entén millor ara, però de totes maneres potser no cal fer-ho.

Salut!