dissabte, 25 d’agost del 2012

Nou formulari

L'agost ja va arribant a la seva fi, i això vol dir que aviat haurem de votar els nostres blogs preferits per donar-los els premis c@ts 2012. El dia 1 de setembre comença el període de votació que durará un mes sencer. Com alguns ja sabeu, la votació final es fa via formulari d'opció múltiple, en cada categoria s'ha de triar un i només un dels nominats (tasca difícil), i no es poden votar blogs propis. El formulari demana nom o àlies, adreça de correu i nom del vostre blog si en teniu. Les dues primeres són obligatòries, si no els faciliteu no podreu votar. Ja sabeu, una persona, un formulari. No es pot votar més d'un cop, però si voleu corregir alguna cosa us podeu posar en contacte amb nosaltres. En aquesta fase el vot és secret perquè ningú es prengui malament que no el triin a ell.
 
Aquest any el formulari és lleugerament diferent, ja no surt per defecte l'opció de votar en blanc, per tant s'ha de fer un click a cada categoria, però l'opció de votar en blanc segueix existint, és clar. No és obligatori votar en totes les categories, però igualment haureu de marcar l'opció. Ja veureu que és molt fàcil, com sempre, el que és difícil és triar!
 
Res més per ara, atents al dia 1, i tots a votar. Ja sabeu, feu-ne difusió, quants més vots, més fiables són els resultats finals. Gràcies a tots per la vostra bona predisposició.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

jo no vull dir res, però hi ha 3 categories on la tria es ben senzilla xD

Alba ha dit...

el pons no vol dir res, però ja ho ha dit. PAM! Menys mal que no està en la categoria de blog visual...... ;))

Assumpta ha dit...

Hahaha sincerament, jo crec que en PONS, a la seva manera tan singular, és un magnífic publicista dels C@ts... gairebé que se'n mereix un (mentre no sigui el Miscel·lània)!!! :-DDD

Assumpta ha dit...

Per cert... què maca és aquesta frase "L'agost ja va arribant a la seva fi..." :-))

sa lluna ha dit...

Una pregunta de novata, el formulari ho facilitarà C@ts?
Gràcies!

Bona nit!!

Assumpta ha dit...

Sí, LLUNETA, surt en un post, fan un post nou i allí diuen on hem de clicar per accedir directament al formulari ;-))

El porquet ha dit...

Ja m'he fet la manicura per a poder votar finíssimament!

sa lluna ha dit...

Moltíssimes gràcies ASSUMPTA per la informació!! ;)

Sergi ha dit...

Sort que tenim a l'Assumpta sempre a l'aguait, perquè si t'has de refiar dels administradors... sí que estem a la parra. Efectivament, el formulari el proporcionarem nosaltres, és clar. Ja està ben calentó, preparat per sortir.

Jordicine ha dit...

Molta sort a tothom. Em fa molta il·lusió estar entre els nominats en la secció de cultura. Una abraçada.

M. Roser ha dit...

Perdoneu, però és obligatori votar totes les categories? ho dic perquè potser alguna no la tens massa propera...Sí, ja sé que sóc una mica despiste!!!