divendres, 3 d’agost del 2012

Propostes C@TS - 2012 (Resum estadístic)

Després de dos mesos en que heu pogut fer les vostres propostes, aquesta fase dels PREMIS C@TS 2012 ha arribat a la seva fi. Aquest apunt és per dir que estem acabant d’enllestir el post on anunciarem els blogs que passen a la fase final i que publicarem d'aquí a uns dies. Per anar fent boca mentre l’esperem, us deixem unes quantes dades estadístiques:


En la fase de propostes dels C@TS 2012 hem rebut un total de 1.241 vots. D'aquests només un 2’18% incomplien alguna de les normes per participar en els Premis i això ens deixa un total de 1.214 propostes vàlides (106 més que la temporada passada), repartides entre les 12 categories de la següent manera: 173 a LITERARI, 152 a CULTURA, 134 a MISCEL·LÀNIA, 127 a REFLEXIU, 112 a VISUAL, 96 a PARTICIPATIU, 83 a DIVERTIT, 77 a ORIGINAL, 74 a AFICIONS, 69 a CATALANS AL MÓN, 60 a REVELACIÓ i 57 a OPINIÓ

Aquestes 1.214 propostes han estat fetes per 62 blogaires diferents i també de diferent manera. Mentre que 26 de vosaltres n’heu fet 10 o menys (que només n’hagin fet una n’hi ha 4), a l’altre extrem trobem els 6 que n’heu proposat cadascun 50 o més. El rècord se l’emporta qui, ell solet o ella soleta, ha fet un total de 72 propostes.

Parlant dels blogs, entre totes les categories n’heu proposat 248 de diferents. Gairebé la meitat, 123, han estat proposats només una vegada però al capdamunt de la llista trobem un blog que ha obtingut 67 propostes repartides en 6 categories, el segon del podi ha rebut 49 vots en 7 categories i la medalla de bronze la té un blog amb 34 propostes en 4 categories.

Pel que fa a la participació, el dia que en vam tenir més va ser el primer de tots amb 178 vots i, de fet , en els cinc primers dies (1 a 5 de juny) es van rebre més de la meitat del total de propostes. Dels 61 dies que ha durat el període de propostes, en 48 d'ells n'hem rebut alguna i això vol dir que aquests dies han arribat, de mitjana, més de 25 vots diaris.

Està clar que, després de veure aquestes dades, només es pot dir una cosa:

MOLTES GRÀCIES PER
LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!!

7 comentaris:

MBosch ha dit...

Uau, quin èxit, tu! I quantes dades!

Anònim ha dit...

només em resta donar gracies per les 67 propostes, diria que no m'ho mereixo, però no seria cert xD

Sergi ha dit...

Una bona colla s'hi ha animat, a veure si també s'animen a fer la votació final, que és més fàcil!

Assumpta ha dit...

Quina mà de números, mare meva! ;-)) I m'agrada veure que hi ha més propostes que l'any passat, això vol dir que els Premis C@ts segueixen creixent!! :-DD

jomateixa ha dit...

MAREMEVA!
Quina feinada que esteu fent...

Garbí24 ha dit...

us mereixeu una cervesa ben fresqueta.....

El porquet ha dit...

Em sumo a la proposta del sr. Gasull. A la vostra salut!