dijous, 25 d’agost del 2011

Sobre la fase final

El proper dia 1 de setembre comença la fase final de c@ts. Com a recordatori per a tots, i com a iniciació pels nous participants, volem explicar com funciona. En un post a tal efecte, apareixerà un enllaç que us porta a un formulari de votació. Allà haureu de posar les vostres dades, nom i adreça de correu (camps obligatoris) i blog en cas de tenir-ne. A continuació veureu les diferents categories amb els seus respectius nominats i només haureu de triar el vostre preferit. Per defecte està marcada l'opció de votar en blanc, quan seleccioneu el blog que vulgueu, quedarà marcat. Només es podrà triar un blog a cada categoria (sí, ja sabem que és difícil!), però no és necessari votar en totes, si no voleu votar en una d'elles, deixeu l'opció per defecte. Ah, i ningú no pot votar un blog propi!

Un cop feta la tria (es recomana fer una repassada), només heu d'enviar el formulari i si tot va bé nosaltres el rebrem i el comptarem. Anirem fent llista de participants, així que si no us hi trobeu, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Molt important: Només es pot votar una vegada!

Per això és vital que poseu les dades correctament, en especial l'adreça de correu per si ens hem de posar en contacte amb vosaltres. Verificarem totes les adreces dubtoses, i si no podem contactar amb el votant, el vot no serà vàlid.

Això ja està a punt. El dia 1 comencem i tindrem un mes de temps per votar. Animeu-vos a participar i feu-ne tanta difusió com pugueu. Volem record de participació!

4 comentaris:

marta (volar de nit) ha dit...

molt ben explicat! cronometrem els rellotges fins el dia 1 :)

Yáiza ha dit...

Ai, ai! L'olla ja fa xup-xup. Som quasi al punt àlgid dels c@ts 2011, oi?? Interessant...!

Assumpta ha dit...

S'acabarà l'horrible agost i començarà la fase final dels C@ts! Tot a punt!! ;-))

fanal blau ha dit...

això està al caure! :)