dilluns, 1 d’agost del 2011

Fi de les propostes

El període de propostes dels c@ts 2011 ha acabat! Han estat dos mesos amb molts participants i molts blogs proposats, però és moment de tancar els comentaris i no acceptar cap votació més. Ara el procés s'atura fins el setembre, però estigueu atents. Durant el mes d'agost, amb tota la calma de l'estiu direm qui són els nominats a cada categoria i explicarem els següents passos a seguir. Prepareu-vos per la votació final, aquest any la competència serà aferrissada!

Us volem donar les gràcies a totes i tots els que heu proposat blogs i heu participat del projecte, pel vostre joc net i també per facilitar-nos la feina posant els enllaços dels blogs que heu triat. És un goig que us prengueu tan seriosament aquest projecte que és de tots i per a tots. Gràcies a tothom i bones vacances a qui les tingui!

5 comentaris:

Yáiza ha dit...

Home! Gràcies a vosaltres, que teniu tot això tan ben organitzat! Esperarem les nominacions amb candeletes, i reposarem la resta de l'agost.
Gràcies i endavant, que feu molt bona feina!

El porquet ha dit...

Com diu la Yáiza gràcies als organitzadors i gestors d'aquesta feinada!

Molt bona feina!

Assumpta ha dit...

Moltes gràcies a vosaltres per organitzar-ho tot tan bé i bon agost a tothom!! :-))

rits ha dit...

Doncs lo dicho, moltes gràcies a vosaltres!!!

ps. ostres, vaig anar tan apurada en poder fer les propostes (su juro que tenia un post-it a la nevera xq no se m'oblidés) que no em vaig fixar en les incidències i he proposat algun dels que ja havíeu comentat que no es podia proposar. Em sap molt de greu!!!

Elfreelang ha dit...

Gràcies a vosaltres! estarem pendents!