dimecres, 3 d’agost del 2011

Propostes C@TS 2011 - Resum Estadistic

Després de dos mesos en que heu pogut fer les vostres propostes, aquesta fase dels PREMIS C@TS 2011 ha arribat a la seva fi. Aquest apunt és per dir que estem acabant d’enllestir el post on anunciarem els blogs que passen a la fase final i que publicarem el proper dilluns. Per anar fent boca mentre l’esperem, aquí teniu unes quantes dades estadístiques:


En la fase de propostes dels C@TS 2011 hem rebut un total de 1.153 vots, d’aquests només un 3’9% incomplien alguna de les normes per participar en els Premis i això ha fet que la immensa majoria, un 96’1%, hagin estat acceptats i comptats. Estem parlant doncs de 1.108 propostes vàlides repartides entre les 12 categories de la següent manera: 217 a LITERARI, 169 a CULTURA, 132 a REFLEXIU, 110 a MISCEL·LÀNIA, 110 a VISUAL, 84 a ORIGINAL, 66 a DIVERTIT, 59 a OPINIÓ, 58 a REVELACIÓ, 43 a ENTRETENIMENT, 36 a CATALANS AL MÓN i 24 a COMUNITARI.

Aquestes 1.108 propostes han estat fetes per 67 blogaires diferents i també de diferent manera. Mentre que 33 de vosaltres n’heu fet 10 o menys (que només n’hagin fet una n’hi ha 8), a l’altre extrem trobem els 4 que n’heu proposat més de 50 cadascun. El rècord se l’emporta qui, ell solet o ella soleta, ha proposat un total de 61 blogs.

Parlant dels blogs, entre totes les categories n’heu proposat 304 de diferents. Gairebé la meitat, 150, han estat proposats només una vegada però al capdamunt de la llista trobem un blog que ha obtingut 51 propostes repartides en 5 categories, el segon del podi ha rebut 30 vots en 6 categories i la medalla de bronze se la reparteixen 4 blogs empatats amb 23 propostes cadascun.

Si voleu saber una dada curiosa us puc dir que la primera setmana de propostes (1 a 7 de juny) em vam rebre 512 (un 46’2% del total) i 431 d’aquestes van arribar durant els tres primers dies, amb un màxim de 170 vots efectuats el 2 de juny. Després ens vau deixar treballar amb més calma fins arribar a l’última setmana (25 a 31 de juliol) on la cosa es va tornar a animar i ens van arribar, gairebé de cop, 239 propostes més (un 21’6% del total).

Està clar que, després de veure aquestes dades, només es pot dir una cosa:

MOLTES GRÀCIES PER
LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!!

10 comentaris:

El porquet ha dit...

Espera que trec la meva Hewlett-Packard si no no m'aclaro...

Gràcies a vosaltres per aquesta magnífica i clara organització!

Assumpta ha dit...

Aplaudiments!! Ho feu genial!! ;-))

Alba ha dit...

Deu ni dó quina feinada amb els recomptes!!! Només d'imaginar-m'ho ja em marejo amb tant de número!

Joan ha dit...

Espero que el programari us ajudi, perquè si heu d'anar fent tots aquests càlculs a mà, podeu parar bojos!

Elfreelang ha dit...

Molt bona feina! per cert no es mereixien uns nous premis els qui han proposat tants blocs? vull dir que que el o la blocaire que n'ha proposat 61 podria haver fet un record guinnes de c@ts!!!

Elfreelang ha dit...

No serà la Carme? he donat un cop d'ull i no goso fer la feinada de comptar-ho però ella en proposa a munts i a grapats!

Assumpta ha dit...

ELFRIIIIII jo crec que has estat tu la que ha batut (sense batedora) tots els rècords :-DD
Preguntem-ho?
Ei, catosfèrics... es pot saber qui és que ha fet el màxim de propostes? :-)

Elfreelang ha dit...

Assumpta que jo he fet el màxim de propostes? vols dir? o que he rebut propostes? espero que siguin honestes...jejeje

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA i ELFREELANG: Que no ho sabeu que en això de les estadístiques s'ha de fer cas del Refranyer: "Es diu el pecat però no el pecador". :-D
Clar que, per altra banda, aquí no n'hi ha cap de "pecador" que totes, totes les propostes són ben honestes. :-)

El veí de dalt ha dit...

I a vosaltres per la feinada!