dilluns, 4 de juliol del 2011

Meitat Període de Propostes C@ts 2011


Hem arribat a la meitat del període de propostes pels PREMIS C@TS 2011 i volem fer un resum estadístic de com estan les coses.

Fins les 23:59 del 30.06.2011 hem rebut un total de 723 propostes de les quals han estat correctes 696 (més del 96%). Aquestes 696 propostes han estat fetes per 45 blogaires i repartides de manera molt diversa; mentre n’hi ha 10 que només heu proposat un blog, 4 de vosaltres n’heu proposat més de 50 cadascun i el rècord se l’emporta qui, ell solet o ella soleta, ha proposat 60 blogs entre totes les categories.

Si dividim les propostes per categories ens trobem que la que n’ha rebut més ha estat el C@TS LITERARI amb 129 seguit del C@TS CULTURA amb 105, al final de la llista trobem les 16 úniques propostes que heu fet al C@TS COMUNITARI.

Si parlem de blogs, en totes les categories n’heu proposat 234 de diferents. La gran majoria, 117, han estat proposats només una vegada però al capdamunt de la llista trobem un blog que ha tingut 31 propostes repartides en 5 categories. Lògicament és el que ha estat proposat en més categories diferents però no ha sigut l’únic, un altre blog també ha estat proposat en 5 categories rebent 16 propostes quedant així el quart de la llista, el tercer n’ha rebut 17 en 2 categories i el segon 19 en 3 categories.

Però tot això és només la meitat de la feina. Hi ha temps fins a final de mes per fer noves propostes o ampliar les que ja heu fet, així que no deixeu passar aquesta oportunitat de recomanar els vostres blogs preferits en els posts de cada categoria que trobareu a sota d’aquest apunt estadístic.

8 comentaris:

fanal blau ha dit...

M'hi poso, m'hi poso...en breu m'hi poso!
Gràcies, McAbeu.

Assumpta ha dit...

Sou una colla de cracks!! ;-))

Elfreelang ha dit...

Renoi quina feina en comptar! i hi ha premi especial pel qui ha proposat el o ella tants i tant blocs?

rits ha dit...

vaig tard! ho sé, ho sé!!! m'hi poso i a veure si en un parell de dies tinc les propostes!!!!

i si, quina feinada que feu!!!!

marta (volar de nit) ha dit...

caram, quina feinada! I un informe de seguiment de regal. Felicitats per la feina i per la il·lusió que es nota que hi poseu/posem :)

fanal blau ha dit...

M'HI HE POSAT BEN TARD...PERÒ M'HI HE POSAT...
HE DE REPASSAR QUE SEGUR QUE ME'N DEIXO UN MUNT!!!

rits ha dit...

ejem... tard, però pels pèls! aquí van les meves propostes!

Joana ha dit...

Em sembla que deixaré d'escriure per poder llegir. És amè sens dubte. Gràcies per la feina que feu!!!

Això va per en Xexu:
No puc, des fa dies comentar-te al blog...em demana "compte google" i no se'm publica el comentari. M'ajudes? No sé el per què si abans podia. Així no pensaràs que sóc una antipàtica :)
records!