dijous, 10 de gener del 2013

Què es va coure a la catos al 2012?

Un any més no volem deixar de destacar aquelles iniciatives blogaires que van moure la catosfera el recentment acabat 2012. Ja sabeu que tenim una comunitat molt activa, i aquells que més ens fan gaudir i participar mereixen un reconeixement. Comencem doncs el procés per triar la millor iniciativa blogaire de 2012!  

Entenem com a iniciativa blogaire totes aquelles propostes que han revolucionat la catosfera, ja sigui a petita o gran escala, a través d'un blog creat amb aquesta finalitat, o a través del blog propi, cridant a la mobilització d'altres blogaires, recollint imatges, textos, vídeos, etc. En definitiva, qualsevol crida a la participació col·lectiva o acte que hagi involucrat un bon nombre de blogaires.

Les normes bàsiques de participació i de funcionament són senzilles i per més informació hi podeu accedir a través de l'enllaç de la barra lateral. Blogs i iniciatives en català, imprescindible que siguin de nova creació durant el 2012, i prohibit proposar iniciatives pròpies. Aquí teniu exemples del que es pot proposar, aquests van ser els nominats a millor iniciativa del 2011:

Convit del 4t aniversari de l'Ara Mateix: la Zel ens va obrir les portes del seu blog per expressar el que volguéssim en el seu 4t aniversari.

Cartes al futur: un blog ideat per en Jordi Casanoves amb la idea de programar posts pel futur, amb un mínim de 6 mesos d'antelació.

Invasió dels Ultrapíxels: en Leblansky va capgirar la catosfera amb una peculiar invasió en un gran nombre de blogs.

Poemes de l'abecedari: la Carme Rosanas va reunir un bon nombre de poemes de molts blogaires a partir de les lletres de l'abecedari.

Quin llibre és?: la Jomateixa ens feia encertar llibres a partir d'un petit fragment de la coberta, i amb premi i tot, eh!

Així que ja ho sabeu, a partir del dia 15 es podran fer propostes per triar la millor iniciativa blogaire de 2012. No deixeu de destacar les vostres preferides!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

perquè a partir del 15? perquè no ara?!

Alba ha dit...

és perquè anem pensant Ponts!! Pacieeeeenciaaa!!! :-))

Carme Rosanas ha dit...

Anem pensant... anem pensant!