dilluns, 28 de maig del 2012

Prepareu-vos que comencem!


Això és a punt de començar! El proper divendres dia 1 de juny s'obrirà el període de propostes, la primera fase del procés. Fem una mica de memòria, però recordeu que sempre podeu consultar les normes generals, o preguntar-nos, si teniu dubtes, via mail o a través de comentaris.

La fase de propostes dura dos mesos, fins a final de juliol. Durant aquest temps, estaran a la vostra disposició els 12 posts de categoria perquè pugueu proposar els vostres blogs favorits en cadascuna, via comentaris. No cal proposar en totes, les que vulgueu, i en cadascuna es pot proposar tants blogs diferents com vulgueu (demanem, si us plau, que ens digueu les adreces dels blogs, no només el nom). Proposeu els  blogs  que us  agradin encara que   aquests  blogs ja s'hagin dit, perquè els més proposats passen a la següent fase!

Tothom pot participar, tingui blog o no, però us demanem que feu servir un perfil o nom identificable. No es poden proposar blogs propis, això és molt important, només els blogs que més us agraden. I sobretot, han de ser blogs escrits majoritàriament en català.

I no queda res més per dir! Només que:

Benvinguts a c@ts 2012!

10 comentaris:

El porquet ha dit...

Ja m'he arreglat les ungles de les potetes per a poder votar amb elegància!

sa lluna ha dit...

Fa il · lusió Carme, mem si ho faig bé
i ho he entès tot, tot!!

Yáiza ha dit...

Buf, escalfant motors de nou, doncs... no em sembla que ja hagi passat un any!

Assumpta ha dit...

Ooooooh, que bonic!! amb marcador de compte enrere i tot!! :-)))

Anònim ha dit...

Mira com friso d'emoció...

malVIatge ha dit...

Amb il.lusió!!!! ;-)))))) Una abraçada

cantireta ha dit...

Si algú sap com puc penjar lo *** de logotip de Cats, sisplau, doneu-me un cop de mà, que hi perdo les ulleres ....

carina ha dit...

Votarem, votarem

McAbeu ha dit...

CANTIRETA: Com et va dir la CARME per penjar els logos al teu blog has de copiar el codi html (que hi ha en les caixes de text situades a sota de cadascun) en un gadget HTML/JavaScript de Blogger que has de posar a la teva barra lateral. Si continues sense sortir-te'n, si us plau, dona'm el teu mail i intentaré fer-te una explicació més detallada.

cantireta ha dit...

Fet!! Gràcies!!