dissabte, 25 de febrer del 2012

Les millors iniciatives de 2011

Benvinguts al lliurament de premis de la millor iniciativa blogaire 2011!

La catosfera està ben viva i any rere any apareixen propostes participatives que mereixen el reconeixement de tots. Això és el que busquem avui, premiar les millors que van ser creades l'any 2011, ja sigui amb ànim de continuïtat o de manera puntual. En aquesta ocasió vam rebre propostes vàlides de 14 blogaires que van destacar un total de 15 iniciatives, mateixa participació i més candidates que l'any 2010. Fem un cop d'ull a les 5 nominades d'enguany:

ARA MATEIX..., CONVIT 4t. ANIVERSARI, de la Zel, que va convidar un munt de blogaires a escriure al seu blog amb motiu del seu 4t aniversari.

CARTES AL FUTUR, una idea d'en Jordi Casanovas oberta a qui ho vulgui per escriure posts amb un mínim de 6 mesos abans no siguin publicats.

INVASIÓ DELS ULTRAPÍXELS, sortida del blog d'en Leblansky i basada en 'La guerra dels mons', per un dia la catosfera va patir una pixelació màxima i una activitat febril per escapar dels malvats píxels.

POEMES DE L'ABECEDARI, de la Carme Rosanas que ens convidava a escriure poemes on totes les paraules comencessin amb una lletra concreta de l'abecedari, tot un exercici lingüístic.

QUIN LLIBRE ÉS?, del blog de la Jomateixa, un joc d'endevinar de quin llibre es tracta mostrant només un detall de la coberta. I amb premi! Llibres, és clar.

En la present edició hem rebut 55 formularis, de les quals un va ser declarat no vàlid, per tant 54 votacions vàlides, això són 3 més que l'any passat. I sense més dilació, passem a revelar el segon premi a la millor iniciativa blogaire 2011, que ha rebut el 14.81% dels vots! Voleu conèixer-lo?

23 comentaris:

sargantana ha dit...

ep molt beeee !!!
pero felicitacions a tots
ens ho pasem tan be!!!!
gracies

Assumpta ha dit...

Ostres, què fort!! Sí que ha anat ajustat!! :-))

ENHORABONA A EN LEBLANSKY i al JORDI, CARME I JOMATEIXA!! ;-)

I que la Catosfera segueixi sempre amb aquesta bona salut i vitalitat!!

LEBLANSKY ha dit...

Doncs és un plaer, sincerament! Una abraçada ben gran a tots els companys i companyes nominats, a tothom que ha votat, i en especial a tots els que vareu participar en el joc del pix, el premi és comunitari.
I com que ens ho vam passar de conya, crec que caldrà ressuscitar-los, haw, haw!

Carme Rosanas ha dit...

Moltes felicitats Leblansky!

I també moltes felicitats al Jordi i a Jo mateixa.

I moltíssimes gràcies a tots els que heu votat i heu participat.

Salvador Macip ha dit...

Moltes felicitats a tots!! Aquest any estava molt difícil! El Leb se' va empescar una de molt bona, mereix un gran aplaudiment. I un altre pels organitzadors, com sempre.

Jordi Casanovas ha dit...

Primer de tot voldria felicitar, la Carme, la Jo mateixa i sobretot en Leblansky i després compartir aquest 2n premi amb totes i tots els que fem el Cartes al futur, que tal i com està la meva vida blogaire últimament si no fos per vosaltres...

Salut i felicitar també els companys i companyes del c@ts. Com sempre una feina brillant.

fanal blau ha dit...

Felicitats a tos i totes, als segons i al primer!
I felicitats, als organitzadors que s'ho curren i sempre ens fan passar una bona estona!
:)

magazine.cat ha dit...

Felicitacions als premiats i a l'organització :)

Montse ha dit...

MOLTES FELICITATS a tots, premiats i organitzadors!!!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Que efímera que és la glòria i com passa el temps!

Ja tinc successors! Felicitats a tots.

Sergi ha dit...

Aquest any ser finalista gairebé ha assegurat premi! Tristament, només una de les iniciatives s'ha quedat sense guardó. Així ho han volgut els votants. Moltes felicitats als guanyadors, unes iniciatives molt bones i de molt nivell. A més, tots són reincidents o amants de fer participar la gent amb els seus jocs o propostes, així que més merescuts no poden ser!

McAbeu ha dit...

Felicitacions pels premiats, pel finalista i per a tots els que, amb la vostra participació, feu que la catosfera continui ben viva.

Anònim ha dit...

A veure si aquest any m'animo amb alguna iniciativa guanyo algun premi més. O sinó es igual, el meu bloc ja es massa bo, no cal fer-lo millor, seria injust pels altres blocs...

sa lluna ha dit...

Felicitats a tots els participants i als guanyadors, ENHORABONA! pel premi i per fer-nos gaudir amb tot el que feu.
Es pot aprendre darrera vosaltres!

Elfreelang ha dit...

Ui perdoneu estava tant cansada que no vaig obrir l'ordinador a la nit i me'n vaig anar a dormir...moltes felicitats al Leblansky !!!! i també al triple i meritori segon lloc per la Zel, la Carme i Jo mateixa!

Elfreelang ha dit...

ui quin lapsus! he posat a la zel de segona i m'he equivocat, és que porto les ulleres progressives i no m'hi veig..rectifico i enhorabona pel Jordi i les cartes al futur! de fet enhorabona a tots els nominats, els participants i el votants ole c@ts!

Comissió Organitzadora Sopar Veïnal ha dit...

Doncs ja abans dels resultats era un premi per tots cinc. Tots eren molt bones. Felicitats compartides!

Dafne ha dit...

ENHORABONA A TOTS/ES.
Us he descobert a les acaballes del 2011, i per tant em vaig mantenir al marge de les votacions. Us vaig llegint i coneixent. Espero poder participar en les votacions properes.
Sou fantàstics, de debò. La meva més sincera felicitació!!!!

maria ha dit...

Enhorabona a tots!

kweilan ha dit...

Felicitats a tots!!!

lolita lagarto ha dit...

Enhorabona Leb! i moltes felicitats Carme, Jo mateixa i Jordi Casanovas!
ara més que mai cal que hi hagi iniciatives de tot tipus i estils!
a per les del 2012!

El porquet ha dit...

Caram! Això ha estat molt i molt renyit! Enhorabona a tots els participants, guanyadors i organitzadors! Tots, tots i tots us mereixeu aquests premis!

jomateixa ha dit...

Moltíssimes gràcies, i perdoneu el retard!!
i moltes felicitats a tots els guanyadors!!!