dimarts, 10 de gener del 2012

Triem la millor iniciativa blogaire del 2011?

Un any més no volem deixar de destacar aquelles iniciatives blogaires que van moure la catosfera el recentment acabat 2011. Ja sabeu que tenim una comunitat molt activa, i aquells que més ens fan gaudir i participar mereixen un reconeixement. Comencem doncs el procés per triar la millor iniciativa blogaire de 2011!  

Entenem com a iniciativa blogaire totes aquelles propostes que han revolucionat la catosfera, ja sigui a petita o gran escala, a través d'un blog creat amb aquesta finalitat, o a través del blog propi, cridant a la mobilització d'altres blogaires, recollint imatges, textos, vídeos, etc. En definitiva, qualsevol crida a la participació col·lectiva o acte que hagi involucrat un bon nombre de blogaires.

Les normes bàsiques de participació i de funcionament són senzilles i per més informació hi podeu accedir a través de l'enllaç de la barra lateral. Blogs i iniciatives en català, imprescindible que siguin de nova creació durant el 2011, i prohibit proposar iniciatives pròpies. Aquí teniu exemples del que es pot proposar, aquests van ser els nominats a millor iniciativa del 2010:

1001 moments. Micro-relats: la Carme Rosanas ens convidava a escriure micro-relats per celebrar el seu post número 1000.

Dia del blogaire en crisi: de Leblansky i Macip, el 31 de maig va ser declarat com a dia del blogaire en crisi, cosa que d'ells no es pot dir!

Hi havia una vegada un nen: l'Assumpta i en Ferran ens van instar a penjar fotos de quan érem petits, quines pintes!

Què és això? La foto misteriosa: fotos ampliades fins a l'extrem i jugar a endevinar de què es tracta. A càrrec de l'Assumpta.

Top ten dels refranys catalans: una de les obres d'en Víctor Pàmies, sempre en favor de la llengua catalana i la seva idiosincràsia.

Trobada blogaire a Berlin: idea sorgida a l'Invarietate concordia del Ferran que va aconseguir mobilitzar una bona colla de blogaires a la capital alemanya. 

Així que ja ho sabeu, a partir del dia 15 es podran fer propostes per triar la millor iniciativa blogaire de 2011. No deixeu de destacar les vostres preferides!

7 comentaris:

Assumpta ha dit...

Encara no es poden fer las propostes?? Ostres!! jo en tinc una de claríssima! Una que té a veure amb el número 1.000 :-DDD

Mireia ha dit...

NO s'hi val , jo venia fer la mateixa proposta que l'Assumtpa. Assumptaaa!!!! T'ha copiat ;)

Assumpta ha dit...

Hehehe MIREIA, a veure si ens renyaran per "deixar entreveure propostes" abans d'hora! :-DD

rits ha dit...

vaig rumiant!

El porquet ha dit...

He posat el caparró a pensar...

Joan ha dit...

Bufa, un any ja?
D'acord, començarem a barrinar...

Anònim ha dit...

"prohibit proposar iniciatives pròpies" qui t'has pensat que som? us egocèntrics i endogàmics? doncs...