diumenge, 15 de gener del 2012

Iniciativa Blogaire 2011

Comença el període de propostes! 

 Recordeu que hi ha unes mínimes NORMES GENERALS que regeixen aquests Premis i que us resumeixo a continuació: 

1.- Una INICIATIVA BLOGAIRE és qualsevol proposta que hagi sortit d'un blog, ja existent o creat per l'ocasió, amb la finalitat de mobilitzar a un bon nombre d'altres blogaires demanant-ne la seva participació col·lectiva. 

2.- El blog d'on sorgeix aquesta crida ha de tenir el català com a llengua vehicular de forma clarament majoritària. 

3.- S'acceptaran només iniciatives de nova creació sorgides durant el 2011. Queden descartades les reedicions o continuacions d'iniciatives preexistents. 

4.- Es poden proposar tantes iniciatives com es vulgui amb dues excepcions: Una mateixa persona no pot proposar més d'una vegada la mateixa iniciativa i tampoc és permesa la proposta d'iniciatives pròpies. 

5.- Només passaran a la votació final les iniciatives que més suport hagin obtingut. Per tant, cada persona ha de proposar totes les iniciatives que consideri aptes sense tenir en compte si ja han estat dites o no. 

6.- Per fer propostes no és necessari tenir un blog però si que es requereix un nom identificable i una adreça electrònica vàlida i verificable. Pels que feu les propostes des d'un perfil Blogger, en aquest ha de constar el vostre mail; si no és així o pels que proposeu des d'altres perfils ens heu de fer arribar obligatoriament un mail de contacte. Per tant, les propostes fetes per algú que no ens hagi fet saber la seva adreça d’e-mail no seran acceptades. 

Per qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres. 

Podeu deixar els vostres candidats
en un comentari en aquest mateix post. 

El període de propostes durarà fins
les 23:59 hores
del dia 31 de gener

36 comentaris:

Assumpta ha dit...

Bé, per començar, vull proposar el Joc del Post 1.000 d'en McABEU, que ens va tenir més d'un mes esprement-nos el cervell amb enigmes i endevinalles per commemorar l'arribada a un número tan especial d'entrades al seu blog :-)

Mireia ha dit...

Jo també proposo el Jo del Post 1000 d'en Mc per la feinada que l'hi va suposar i per tant bé com ens ho vam passar resolent-lo

Sergi ha dit...

ASSUMPTA I MIREIA, LAMENTABLEMENT NO PODEM CONSIDERAR VÀLIDA LA VOSTRA PROPOSTA PERQUÈ EL FORMAT DEL JOC QUE DESTAQUEU NO ÉS UNA INICIATIVA D'AQUEST ANY, ES POT CONSIDERAR QUE ÉS UNA CONTINUACIÓ DEL QUE EN McABEU PORTA ANYS FENT, AQUEST COP AMB PREMI. PREGUEM QUE ENS DISCULPEU I QUE SEGUIU PARTICIPANT AMB ALTRES PROPOSTES.

Mireia ha dit...

Ohhhh! N'haurem de pensar una altra. Això ens passa per no rellegir-nos les normes :(

Assumpta ha dit...

Caram, caram, MIREIA, ens han deixat sense iniciativa!!!

Entenc perfectament el que dius, XEXU, la veritat és que jo ho veia com quelcom diferent, un joc "a part", amb comentaris moderats, la classificació i tal... però si m'ho miro bé veig que el que dius també és cert i que, malgrat que el Joc del Post 1.000 va ser un dels fets importants de l'any 2011 a la catosfera, en realitat, el que feiem a cal Mac era mirar de resoldre enigmes i endevinalles com fem (o intentem fer!!) sempre :-))

zel ha dit...

A mi m'ha agradat molt el post/col·laboració de la Carme de Col·lecció de moments, sobre els adéus i els desigs pel proper 8ara aquest) any.
És aquest:

http://carmerosanas.blogspot.com/2011/12/la-tradicio-de-la-mar.html

Espero que s'hi valgui!

Elfreelang ha dit...

Vaja ja he vist que això del joc d'en McAbeu no pot ser...
a veure doncs el joc d'endevinar el personatge de L'Assumpta ( suposo que si val oi? és diferent del joc d'endevinar la imatge)
Els pixels , ostres ara no recordo ni el nom ni qui va començar, ja ho cercaré ...si allò dels pixels que s'anaven menjant els nostres blocs i que va ser tant divertit no van ser els riell bulevard?
també proposo el raïm dels desitjos de la Carme! en fi crec que s'entén no sé precisar més ja tornaré si de cas...

Assumpta ha dit...

Mare meva!! porto tres hores remenant pel blog de la CARME per trobar això:

- Proposo els POEMES DE L'ABECEDARI, aconseguits de forma molt divertida a proposta de la CARME ROSANAS en Aquest post :-)

(Apa que té mèrit haver-ho trobat amb el títol del post, eh! haha)


- Proposo també, com la Zel i l'Elfri, LA TRADICIÓ DE LA MAR de la CARME ROSANAS, com a forma d'acomiadar l'any començar el nou amb esperit positiu.


- Proposo també el mes d'obertura de portes a ca la ZEL per celebrar el seu quart aniversari de blog, amb el nom CONVIT D'ANIVERSARI que va aconseguir gairebé 100 posts en un mes!!

Assumpta ha dit...

Per causes alienes a la meva voluntat, no sé què passa que el post on la CARME ROSANAS proposava fer els poemes amb les lletres de l'abecedari no ha quedat ben enllaçat. Ho torno a provar :-)

Proposta poemes

kweilan ha dit...

Vull proposar la iniciativa de l'homenatge a la Montserrat Roig organitzada des d'alguns blocs com La paraula escrita i Col.lecció de moments.

Joan ha dit...

Ostres, jo també vaig riure molt amb el coi de punt vermell. Mmm, penso una mica més a veure si proposo quelcom nou...

Carme Rosanas ha dit...

Ei, m'afalagueu un munt de posar iniciatives meves, però voldria deixar constància que la iniciativa dels globus la va començar la mar i jo només vaig afegir-m'hi des del meu blog... o sigui que en tot cas ha de ser iniciativa compartida... de fet ja ho sabeu, ho diu el títol i tot!

Sergi ha dit...

Faig les meves propostes!

- El joc d'en pix d'en Leblansky (Enceneu els llums!)

- Quin Llibre és? de la Jomateixa (Tumateix Llibres)

- Roda el món i torna al bloc de la Carme Rosanas i la Guspira

- Cartes al futur de Jordi Casanovas

- El cor del bloc (autor anònim)

jo rai! ha dit...

M'agradaria proposar la cosa del Pix d'en Leblanski i l'homenatge a la Montserrat Roig. Altres iniciatives que em venen al cap em temo que no són de la collita del 2011 però continuo pensant, es pot, oi?

McAbeu ha dit...

JO RAI!: I tant que es pot continuar pensant, que com més iniciatives es proposin millor. Recorda però que, segons les normes, per poder acceptar les teves propostes ens has de donar una adreça de mail vàlida i verificable. Si no la vols fer pública, pots enviar-nos un mail a premiscat@gmail.com.

Assumpta ha dit...

Ostres, ostres... CARTES AL FUTUR és de 2011? No sé perquè creia que era més "del passat" (hehehe "xist" dolent) ;-)

Doncs sí... 9 de gener del 2011!! :-))Ah, doncs, evidentment, proposo també aquesta gran idea que és CARTES AL FUTUR d'en Jordi Casanovas.

Assumpta ha dit...

A veure, a veure... que avui sembla que vaig per etapes... una altre iniciativa que també creia que era més "antiga" i que acabo de comprovar que no, que va ser presentada també el gener del 2011 (caram el mes de gener, la gent s'inspira!!) ;-)) i que, malgrat que n'encerto molt poquets, m'agrada molt, ja que a mi això dels Jocs sempre em crida l'atenció :-))

Proposo també QUIN LLIBRE ÉS? de la Jomateixa.

Carme Rosanas ha dit...

Jo volia proposar:

El sopar blocaire del febrer 2012. Organitzat per la mar òscar bargalloneta i jordicine

La guerra dels Píxels... feia temps que no reia tant... leblansky

"El blog de la resistència per si falla Blogger" de l'Assumpta.

També la convocatòria d'Art postal del Mon per commemorar el centenari de l'arribada de Miró a Mont-roig.

I el convit d'aniversari de ca la Zel

jo rai! ha dit...

Val el blog de la Maira com a iniciativa?

maria ha dit...

La guerra dels píxels.
Cartes al futur.

Ostres no se me n'acut cap ...

Puigmalet ha dit...

També pensava en el joc del Mac.
Xexu es refereix a la norma 3:
"S'acceptaran només iniciatives de nova creació sorgides durant el 2011. Queden descartades les reedicions o continuacions d'iniciatives preexistents."
L'argument que ha donat crec que es basa en que és la "continuació d'una iniciativa preexistent".
Dono la meva opinió: per mi era clarament una "inicativa" diferent del funcionament normal del Xarel·10, ja que tenia normes especials molt ben detallades per en Mac.
La majoria d'iniciatives "especials" dels blocs tenen elements comuns i elements diferents amb els apunts diaris, i és molt difícil que no sigui així. Hi ha blocs que ja havien escrit sobre Montserrat Roig abans però que participen en un homenatge concret d'un dia. Això fa que aquell escrit sigui semblant al que es fa habitualment, però dins d'unes regles diferents. Com a "iniciativa" diferenciada, és el primer cop que en Mac feia un concurs amb aquelles característiques (de fet es va anomenar "1r concurs Xarel-10"). I per això va haver de redactar unes normes especials ad hoc.

Humilment demano que es torni a considerar la seva inclusió. He dit!

jo rai! ha dit...

Ep, que si us repenseu això del concurs del McAbeu, jo també el voto!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Déu n'hi do el moviment que hi ha hagut en un any.

A mi m'agradaria destacar i votar les següents iniciatives:

- La Commemoració dels 80 anys de la II República, de Galderich i Leblansky
- Convit d'aniversari de la Zel
- El Joc del Post 1.000 d'en McABEU
- L'atac dels píxels de Leblansky

McAbeu ha dit...

Vull agrair-vos les vostres propostes a favor del meu CONCURS 1000. Aquest suport, fins i tot presentant arguments a favor tal com fa en PUIGMALET, demostra de sobres que penseu, tal com diu l'ASSUMPTA, que "el Joc del Post 1.000 va ser un dels fets importants de l'any 2011 a la catosfera" i això em fa molt content, de veritat.

Dit això, també he de dir que sent jo un dels administradors dels Premis C@ts penso que, en aquest cas, hem de ser el màxim d'estrictes en la interpretació de les Normes i com que no es pot negar que el meu Concurs va ser només posar premi als meus enigmes de cada dia, hem de seguir considerant que no es pot acceptar.

Us torno a donar les gràcies de tot cor i us animo a continuar fent les vostres propostes per la millor Iniciativa Blogaire del 2011, que aquest any passat n'hi ha hagut de molt bones.

Assumpta ha dit...

Sí, la veritat és que em va costar molt no entrar a donar suport ràpidament al comentari d'en PUIGMALET :-)

D'altre banda us entenc. Sé que es podria interpretar de forma amplia o de forma estricta... i em sap greu, perquè el Joc del Post 1.000 va estar genial, però us entenc :-))

Tot i així, va ser un gran Joc!! ;-))

Puigmalet ha dit...

Proposo la "millor iniciativa blogaire inacceptable del 2011" per al Mac. :D

Alba ha dit...

A mi m'agrada el "Cartes al futur", però no sé si és iniciativa d'aquest any, o del passat!

jo rai! ha dit...

Ara acabo de recordar una cosa la mar de bonica que em penso que sí que es pot considerar iniciativa blogaire del 2011!

És un invent de la Carme Rosanas que va acabar en un "flip" que es diu L'abecedari ben a mà, però no sé ben bé com va començar. Segur que algú ho recorda.

Elfreelang ha dit...

Cartes al futur és de només fa un any? val dons la proposo, i els pomes de l'abecedari de la Carme ( m'havia oblidat) ...el cor del bloc val? si val el proposo, ara ja sé allò era la guerra dels pixels...del leblansky, ei i l'endevina el personatge de l'Assumpta!
El convits a escriure al blog de la Zel per celebrar l'aniversari...
els jocs de tumateixa

Elfreelang ha dit...

ei el calendari d'advent val?

McAbeu ha dit...

Aqui teniu les meves propostes:

POEMES DE L'ABECEDARI del blog Col·lecció de Moments (http://carmerosanas.blogspot.com/2011/10/els-poemes-de-labecedari.html)

JOC QUIN LLIBRE ÉS? del blog Tumateix Llibres (http://tumateix-llibres.blogspot.com/2011/01/inaugurem-una-nova-seccio.html)

JOC ENDEVINAR EL PERSONATGE del Blog de l'Assumpta (http://blogdeassumpta.blogspot.com/2011/05/voleu-jugar-endevinar-el-personatge.html)

INVASIÓ DELS ULTRAPÍXELS del blog Enceneu els llums! (http://enceneu-els-llums.blogspot.com/2011/03/la-pixelitzacio-definitiva.html)

CONVIT 4t. ANIVERSARI del blog Ara Mateix... (http://zel-aramateix.blogspot.com/2011/08/avui-fa-quatre-anys-que-vaig-obrir.html)

RODA EL MÓN I TORNA AL BLOG, blog creat per una idea de CARME i GUSPIRA (http://trobada2015.blogspot.com/)

MAIRA, LA BLOCAIRE; blog de la CARME (http://mairalablocaire.blogspot.com/)

Garbí24 ha dit...

Jo proposo.

El convit de la ZEL
Quin llibre es?
La guerra dels pixels den Leb.

i el meu correu
garbi.24@gmail.com

Assumpta ha dit...

Ei, ELFRI! Em fa il·lusió que hagis pensat en el Calendari d'Advent! ;-) Però és una iniciativa que la MIREIA ja va engegar fa anys (De totes formes, estic segura que si ho veu citat aquí estarà ben contenta!) ;-)

El porquet ha dit...

De moment, proposo el convit d'aniversari de la Zel!

http://zel-aramateix.blogspot.com/2011/08/avui-fa-quatre-anys-que-vaig-obrir.html

fanal blau ha dit...

El convit de la Zel:
http://zel-aramateix.blogspot.com/2011/08/avui-fa-quatre-anys-que-vaig-obrir.html


POEMES DE L'ABECEDARI del blog Col·lecció de Moments (http://carmerosanas.blogspot.com/2011/10/els-poemes-de-labecedari.html)

JOC QUIN LLIBRE ÉS? del blog Tumateix Llibres (http://tumateix-llibres.blogspot.com/2011/01/inaugurem-una-nova-seccio.html)

El sopar blogaire 2011
i com no, l'homenatge a la Montserrat Roig des de ca la Carme de Col·lecció de Moments, i en Víctor de Raon s que Rimen.
També...

RODA EL MÓN I TORNA AL BLOG, blog creat per una idea de CARME i GUSPIRA (http://trobada2015.blogspot.com/)

i aniré pensant...

kweilan ha dit...

Vull afegir el sopar blocaire del febrer 2011. Organitzat per la mar, l'òscar, la bargalloneta i el jordicine