dimecres, 25 d’agost del 2010

Setembre, fase de votació

El setembre és el mes de les votacions a c@ts. A partir del dia 1 es posarà a disposició de tots un formulari de votació que inclou totes les categories amb els seus corresponents nominats. El formulari demana el vostre nom identificable o sobrenom blogaire, una adreça de correu electrònic vàlida i el nom del vostre blog en cas que en tingueu. Recordeu que cadascú només pot participar un cop, enviant un sol formulari. En cas d'adonar-vos que heu comès un error, poseu-vos en contacte amb nosaltres per rectificar el vot.

No és necessari votar en totes les categories, només en aquelles que vulgueu. Si en una no hi voleu participar, deixeu l'opció per defecte NS/NC. En cada categoria només és possible triar una opció.

En aquesta fase tampoc no podeu votar el vostre bloc si heu estat nominats. Els premis no tenen més valor que rebre l'estimació de la gent que ens llegeix. Us animem a tots a participar amb joc net i a fer-ne difusió.

8 comentaris:

Mireia ha dit...

ja toca votar!!!!!!!!!però si jo encara no he tingut temps de mirar totes les propostes. Com passa el temps!

Cris (V/N) ha dit...

He aprofitat pe fer canvi de logo, m'encanta aquest nou :)

Jordi ha dit...

Demano perdó perquè no sabia que hi havia formulari. Vaig enviar les votacions per e-mail. Però ara ho faré com déu mana, fent el formulari. Gràcies i perdó per les molèsties.

Elfreelang ha dit...

Es pot autovotar-se? no em sembla correcte o sigui que no ho faré,el formulari estarà penjat aquí oi?

Assumpta ha dit...

Jo penso com l'ELVIRA ;-)) Sóc una entusiasta del projecte "C@ts" i sempre ho he dit, ara bé això de votar-se un mateix em sembla lletjot

Sí, xiqueta, el formulari surt aquí mateix :-)

Assumpta ha dit...

Estaria bé que sortís una llista dels que s'han votat a sí mateixos hehehe

Sergi ha dit...

El formulari sortirà en un post que tindrà la finalitat de votar, tingueu paciència, que queden només 4 dies!

Als meus ulls, votar-se a un mateix és lleig, és cert. El cas és que si c@ts existeix és perquè ens estimem els blogs. A mi m'agrada premiar els blogs que m'agraden, s'ho mereixen. Sóc fan de molts blogs i per sort alguns d'ells han sortit nominats i els podré votar. Però no sóc fan del meu blog, només faltaria! A qui se li podria ocórrer votar-me, esteu bojos? Jo no ho faria, mireu quin bé de déu de blogs que hi ha! Em sembla ximple votar-me si la gràcia és destacar els que ens agraden. Votar-se és com dir 'm'agrada més el meu blog que els dels altres'. Collons, doncs escriu i llegeix-te a tu mateix només, hehehe.

De totes maneres, no hi ha res dolent en fer-ho, cadascú és lliure. Potser és cert que es mereix més el premi que els altres, per què no. De totes maneres, és un vot, i la majoria decideix. No, no farem públic si hi ha algú que es vota a ell mateix. Però sí que penjarem una llista dels votants, perquè veieu quants i quins participants hi ha.

Núr ha dit...

XeXu, i els altres comentaristes: segons les normes, enllaçades a dalt de tot de la columna dreta, «Si heu estat nominats, no podeu votar el vostre bloc, és a dir que un blocaire no pot autovotar-se», així que, no, no podeu votar-vos a vosaltres mateixos.