dijous, 7 de gener del 2010

Normes de la iniciativa 2009

Hores abans de començar el període de propostes de la iniciativa blogaire 2009, hem cregut convenient fer un petit recordarori de les normes bàsiques. Llegiu-les bé i pregunteu qualsevol dubte que tingueu a fi i efecte de prevenir malentesos.


  • S'entenen com a iniciatives blogaires totes aquelles propostes que compleixin els requisits que vam comentar al post anterior.  
  • Són proposables totes les iniciatives blogaires sorgides de blogs escrits en català i que tinguin aquesta llengua com a llengua vehicular de forma majoritària.
  • S'acceptaran només iniciatives de nova creació sorgides durant el 2009. No s'acceptaran reedicions d'iniciatives creades abans del 2009.  
  • No es permet proposar iniciatives pròpies.
  • Pot participar-hi tothom, amb blog o sense, però es requereix un nom identificable i una adreça electrònica vàlida. Cadascú pot proposar tantes iniciatives com vulgui, però una persona no pot proposar una mateixa iniciativa més d'una vegada.

La mecànica ja la sabeu: les propostes en aquesta primera fase es faran a través de comentaris en un post que penjarem amb aquesta finalitat. Confiem en la bona voluntat de tothom per premiar les millors idees blogaires de l'any que acabem de deixar enrere. Comencem aquesta nit!

5 comentaris:

Assumpta ha dit...

Doncs, una vegada més, la meva felicitació per tot el que feu pel món dels blogs en català!! ;-))

òscar ha dit...

Sols per l'empenta, iniciativa i ganes que transmeten, els Cats mereixen una vida més llarga que el musical del mateix nom que es representa no sé si a Londres o Brooklyn.

Sou uns cracks!!!

Rita ha dit...

Jo també us felicito, per les ganes i la il·lusió que hi poseu!

assumpta ha dit...

Felicitats! Endavant i que segueixi aquesta empenta!!!

Cris (V/N) ha dit...

Endavant, que tenim un any nou per encertar-lo i fer mil coses més :) Salutacions a tothom!!