dissabte, 14 de novembre del 2009

Pregunta 2

Teniu inconvenient que els guanyadors dels premis d'un any tornin a ser premiats a l'any següent?

Actualització del 18.11.2009: Els vots i les opinions exposades pels administradors no seran tingudes en compte a l'hora de fer el recompte.

24 comentaris:

McAbeu ha dit...

NO, perquè tots som prou grans per decidir a qui votem i si volem repetir el vot o no.

Josep B. ha dit...

SI, tot i que no voldria que s'entengués com un sí taxatiu, penso que paga la pena que els premis no recaiguin sempre en els mateixos blocs. Jo miraria de valorar, si més no, si la diferència és prou petita donar el premi al no guanyador de l'anterior edició, però si la diferencia és prou gran mantindria el resultat.

Ja sé que els conceptes gran i petit són molt subjectius, però és qüestió de decidir on és la línia.

Assumpta ha dit...

NO.- A veure si ara el Barça no podrà guanyar dues vegades seguides el triplet :-) o un actor no podrà ser premiat amb dos Òscars (no entenc ni papa de cine, però n'hi ha que en tenen molts, oi? jeje)
Si algú fa un bon blog i té bones iniciatives, doncs premiem-lo, què caram!

rhanya2 ha dit...

NO. Si és merescut, cap problema.

kweilan ha dit...

No. El que jo em plantejaria donar només un premi a un bloc. Més que res perquè hi hagués més blocs premiats.

Marta Contreras ha dit...

SI, per donar entrada als demes. Potser deixar un marge d'uns anys entremig no seria mala idea.

Thera ha dit...

No.En principi, si un s'ho mereix, no hi veig problema.

El veí de dalt ha dit...

Doncs aquí tinc reserves...Jo diria que si un blog ha guanyat en una categoria un any, no hauria de participar en la mateixa el següent. No és que no s'ho mereixi, però és que donaria mes joc a al resta. El que podrien fer els blogs premiats és constituir una mena de "Consell assessor" per discernir en cas d'empats o que haurien de fer propostes "honorífiques" al congut de la blogosfera. Vaja,...que es currin el premi!

Jordi Casanovas ha dit...

NO, crec que seria injust que el millor blog no tingués premi pel fet d'haver-ne rebut un prèviament.

Sergi ha dit...

NO
Perquè si un blog és bo és normal que l'any següent ho segueixi sent. M'agradaria molt, molt que no es repetissin, cosa que voldria dir que cada any hi ha algun blog millor, diferent, més nou, més fresc. Però soc un defensor d'allò de 'que guanyi el millor', i si aquest és el mateix que l'anterior any i, per tant, mereixedor del premi un cop més, que se l'emporti.

neus ha dit...

No.

Jordi ha dit...

NO, però això potser impedeix que d'altres blocs es puguin donar a conèixer. No sé, és complicada aquesta... Si sempre surten els mateixos potser els altres no tenen oportunitat d'entrar-hi. D'altra banda, com diu el XeXu, si un bloc és bo, és bo!

Martí ha dit...

Es més dificil mantenir-se que arribar!, o això diuen. Si un blog guanya i és capaç de seguir mantenint l'interés i simpatia, segueix essent el millor. La gent, per defecte, en cas de dubte si un any tria un blog, un altre any canviarà. Si repeteix es perque el blog realment s'ho mereix molt

Babunski ha dit...

Si un bloc ja ha estat guanyador caldria donar oportunitats a altres. Un bloc de moltíssima qualitat podria guanyar sempre.
Per tant, jo no tornaria a premiar blocs ja premiats.

Ma-Poc ha dit...

NO, que guanyi el millor i sense limitacions! El que es pretén es premiar els blocs de qualitat i, per tant, no és lògic que es vagin excloent aquells que ja han estat premiats.

Anònim ha dit...

NO, per algo hi ha el bloc revelació o novell, no recordo ben bé el nom...

Carme Rosanas ha dit...

Jo en principi votaria que no, però penso en trobar alguna solució salomònica... tipus la del veí, per donar més joc als altres blogs.

Judith ha dit...

No.

Laia ha dit...

NO

Cris (V/N) ha dit...

Hi ha gent magnífica, i currar-se un bloc durant tot un any, potser mereix el premi igualment.... A mi no em molesta pas, si que s'ha de reconèixer, que els que "som més novells" ho tenim un pèl més complicat, doncs molts devosaltres teniu un lloc d'honor i us segueix moltíssima gent (senyal de que ho valeu, només faltaria). M'és igual si es repeteix o no. El més important és que tots ens atrevim a participar, i no per que ens reconeguin res, si no per que agradi el que fem, oi? Un petó als qui feu això possible!

sànset i utnoa ha dit...

Crec que NO, pel mateix motiu que a la pregunta anterior: si un bloc s'ho mereix, ha de tenir el premi tots els anys que convingui. Ara bé, la idea del premi i el premi al finalista em sembla positiva.

*Sànset*

Rita ha dit...

Cap inconvenient, o sigui NO. Si un bloc és votat, més que la resta, perquè no se li ha de reconèixer! I si això passa cada any, doncs serà que és bo, o agrada, o hi té més amics, però els vots són els vots i si és el que en té més, res a dir.

aina ha dit...

Joana ha dit...

NO.Si el blog continua actiu vol dir que té seguidors i si el voten...
Endavant!