dimarts, 11 d’agost del 2009

Estadístiques prèvies

Abans no pengem els blogs nominats per a la segona edició dels Premis C@ts us deixem aquí una sèrie de números estadístics, alguns útils i d’altres no. Si més no tots curiosos i certs com la vida mateixa (si és que no m’he equivocat al comptar).

Hi ha hagut 367 propostes de 251 blogs en 12 categories. D’aquests blogs, 15 han estat nuls per tres motius, o bé no s’ajustaven a l’enunciat de la categoria o per haver estat proposats pels propis autors. L’últim motiu de propostes no vàlides ha estat per ser blogs que no estaven escrits en català. També hi ha hagut alguna proposta anònima que no s’ha tingut en compte.

El rànquing:

Hi ha hagut tres blogs que han rebut almenys una proposta en cinc categories diferents. D’aquests, dos reben una nominació en una categoria, l’altre malgrat tot no en rep cap.

Set blogs han estat proposats en quatre categories diferents, un d’ells se’n va de buit, dos se n’emporten una, tres dues nominacions i un tres nominacions.

Proposats en tres categories hi ha vint-i-dos blogs i un d’ells opta a les tres categories. Eficàcia 100%.

Trenta-nou blocaires són proposats a dues categories diferents i dos-cents noranta-sis a una de sola.

Així doncs podem establir que hi ha dos o dues blocaires que aspiren a tres premis, nou que ho fan a dos i trenta-quatre a una categoria. Això fa un total de cinquanta-vuit nominacions a les dotze categories.

En els blogs proposats les lletres més usades per anomenar-los després de “l’http://” són la E i després la L, la B, la T i la W (aquells que comencen amb www).

Hi ha blogs en totes les lletres excepte la Y.

La URL de blog proposat més llarga te cinquanta-un caràcters i la més curta quinze.

Comparant amb l’any passat que hi havia una categoria més hi ha hagut quaranta-dos blogs proposats menys. Dels que van ser proposats l’any passat setanta-set han repetit enguany, cent setanta-set són noves incorporacions. Dos-cents disset desapareixen!

Per ara res més. Si algú desitja els recomptes per fer comprovacions, o li cal algun aclariment que ho demani. D’aquí a pocs dies us farem saber quins han estat els blogs nominats i penjarem el formulari per poder votar.

8 comentaris:

zel ha dit...

Jollons, jo sóc de lletres, ja me'n refio de tot el que feu...si allò que té de bonic és voltar i conéixer gent, i el més trist és que t'adones de la impossibilitat de seguir molts bons espais, hauríem de fer dies de 40 hores, i ni així...

Déu n'hi do la feinada, gràcies per ser-hi!

Marta ha dit...

Jo també confio plenament en vosaltres.

Anònim ha dit...

外籍新娘 外籍新娘
大陸新娘 大陸新娘
越南新娘 越南新娘
東北新娘 東北新娘
廣西新娘 廣西新娘
吉林新娘 吉林新娘
福建新娘 福建新娘
中國新娘 中國新娘

Unknown ha dit...

Qunat anàlisis :-)

Jesús M. Tibau ha dit...

em sembla tot molt bé, però discrepo del comentari xinès

Jesús M. Tibau ha dit...

em sembla tot molt bé, però discrepo del comentari xinès

journal of cross cultural management ha dit...

Awesome article, definitely liked the info provided. Just subscribed to your blog. Great stuff! . I am new to seo, trying to visit more seo blogs for guides and tips. You can be friends with me. Please come visit my site cross cultural diversity
when you got time. Thanks.

corporate identity standards ha dit...

Great tips. I am new to business, trying to visit more business blogs for guides and tips.
You can be friends with me. I would love some feedback on my sitecorporate identity
when you got time. Thanks.