diumenge, 1 de febrer del 2009

Recordatori de les normes

Ja ha començat el període de propostes i la cosa està animada. Estem molt contents de la participació i del bon ritme que portem, però creiem convenient fer un breu recordatori de les normes bàsiques:

  • És molt important posar els enllaços als blocs dels autors de la proposta perquè puguem tenir un mínim control sobre què proposeu i fer-hi un cop d'ull per comprovar que s'ajusten a les normes. Si no us en sortiu, no passa res: copieu la URL sencera al comentari, però no deixeu de posar-l'hi!
  • Identifiqueu bé les propostes amb el nom de l'autor o dels autors de les iniciatives. Aquesta és una dada important que necessitarem a l'hora d'atorgar el premi.
  • Les propostes han de sorgir de blocs escrits majoritàriament en català.
  • Les iniciatives proposades han d'haver estat presentades i dutes a terme durant el 2008. Tot i això, com que es tracta de la primera edició de la inicitavia, acceptem propostes anteriors al 2008.
  • No podeu autoproposar iniciatives pròpies.


Des de c@ts us demanem que tingueu en compte tots aquests requisits. Les normes no restringeixen gaire i deixen un ventall molt ampli de possibilitats admissibles. Tot i això és important que les tingueu en compte!

Continueu proposant, que a hores d'ara hi ha penjades moltes coses interessants!

Podeu fer les vostres propostes en aquest comentari o en l'anterior, però sense repetir-les. Moltes gràcies!!!

1 comentaris:

Assumpta ha dit...

Poso una opinió, que em sap greu que no en tingui cap... jeje