divendres, 20 de febrer del 2009

Comença la votació

Avui comença la fase de votació de la millor iniciativa blogaire 2008. Com ja vam anunciar, hi ha 5 nominats que han estat triats a partir de les propostes que hem fet entre tots. Al final d'aquest post hi podreu trobar un link al formulari de votació. En aquest haureu de posar el vostre nom o sobrenom blogaire, una adreça de correu, i el nom del vostre blog si en teniu. A continuació, trieu l'opció que més us agradi (només en podreu triar una), i envieu el formulari. Si tot va bé, heu de rebre un missatge que us avisarà que el formulari s'ha enviat correctament.

Recordeu que només es pot votar una vegada, i que s'invalidaran les votacions que no estiguin clares o les repetides. Com sempre fem, demanem joc net, aquests premis són un reconeixement de la gent, i no se'n treu res de fer trampes per guanyar-lo. Què hi ha de més maco que els vostres lectors us l'atorguin?

Es pot votar fins el dia 20 de març, així que penseu-vos-ho bé, però no deixeu de participar. Gràcies a tothom pel vostre suport, i sort als nominats.


4 comentaris:

Assumpta ha dit...

Ejem... com sempre he de donar la nota, volia dir que a l'apartat e-mail havia posat el que faig servir sempre, una meravellosa adreca "tinet.cat" i no l'acceptava :-((

Aquesta adreça "tinet.cat" és la més meva que tinc.

Llavors he hagut de provar amb una adreça "tonta" que tinc de hotmail i que em serveix de suport per a nicks en forums i tal... i aquesta sí que l'ha acceptat... Quins misteris, oi?

Així que no val a riure quan arribi el nom amb el que arribarà, que no ha estat culpa meva :-))

Sergi ha dit...

Assumpta, la idea d'això és posar l'adreça del blog, que tothom en necessita una per tenir el blog. No cal posar una adreça personal, un cop més, no m'he sabut explicar bé. I el problema és que el formulari té un mínim filtre. Si hi ha dominis que no coneix, no accepta l'adreça, però els dominis coneguts sí que els accepta tots.

Molt bona l'adreça ;)

Assumpta ha dit...

Aaaah!! M'ho vaig pensar, eh? Vaig dir-me "què t'hi jugues a que aquest és un formulari intel·ligent i s'ha adonat que estic utilitzant una adreça que no és la que serveix de suport per al blog?" :-))

neus ha dit...

jejeje, jo fidel al meu tarannà, bé ara que ho penso no, que tampoc he votat tan a última hora :P

Salut!