dissabte, 10 de gener del 2009

Nova convocatòria!

A c@ts no podem esperar a la nova edició dels premis, volem fer més reconeixements! Què us sembla si entre tots decidim quina va ser la millor iniciativa blogaire del 2008? Hem pensat que estaria bé reconèixer aquelles persones que mitjançant el seu blog han aconseguit revolucionar la catosfera, ja sigui a petita o gran escala, aquelles iniciatives l'objectiu de les quals era fer participar un bon nombre de blogaires, així com les iniciatives unilaterals de blogaires que volien tenir un detall envers altres blogaires, sense esperar resposta. Aquell homenatge tan sentit, aquella festa en què vau participar, aquell regal que vau rebre per part d'algun altre company blogaire...

La mecànica de la convocatòria és la que ja coneixem tots. Hi haurà un temps de proposta d'iniciatives que fixarem entre el 15 de gener i el 15 de febrer, i posteriorment un període de votació dels nominats via formulari. Està previst que les votacions s'estenguin fins al dia 10 de març, moment en què quedarà decidit quina va ser la millor iniciativa blogaire de l'any que acabem de deixar enrere. El resultat final es farà públic el dia 15 de març.

Les normes bàsiques són les de sempre, però us les recordem:

- No es pot proposar una iniciativa pròpia.
- Ha de ser una iniciativa d'un blog escrit majoritàriament en català.
- Pot participar-hi tothom, tingui blog o no en tingui. Us agrairem que feu servir un nom identificable.
- Cada persona no pot proposar una mateixa iniciativa més d'un cop, però sí que pot proposar més d'una iniciativa. Com més suport tingui una iniciativa, més probabilitat tindrà de quedar nominada per a la votació final.

Animeu-vos a participar-hi i, ja sabeu, hem de fer la màxima difusió possible per tal d'arribar al màxim nombre de blogaires. Aquests premis tenen més valor quan la participació popular és molt alta. El dia 15 publicarem el post per començar a proposar. Vinga, tothom a pensar-se quines iniciatives proposa!

5 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Doncs, ara que em miro el c@ts una mica més de lluny em sembla una molt bona iniciativa. Però en tot cas aquesta vostra iniciativa seria del 2009, oi?

Se me n'acudeixen unes quantes, en un moment. A partir del 15 a fer propostes!

Els del PiT ha dit...

Ni discrepo, ni no. Em sembla bona iniciativa... sóc absurd, esperaré com la Carme, hem vingut gairebé del bracet...

Assumpta ha dit...

Em sembla molt bona idea!!

Ja en sé unaaaaa!! jeje :-))La proposaré el dia 15, és clar :-))

Jesús M. Tibau ha dit...

seré bon xiquet i esperaré al dia 15. N'hi ha moltes per triar.

El veí de dalt ha dit...

No pareu, eh? Doncs a proposar!