dimecres, 8 d’octubre del 2008

Resum en xifres

A falta de quatre dies perquè surtin a la llum els guanyadors, volem fer una mica de repàs en xifres de com s'ha desenvolupat tot el procés, com se'ns ha demanat, exposar una mica les dades de participació en els dos processos de tria, de manera que tothom pugui veure que no hi ha trampa ni cartró. Naturalment, ens reservem els vots obtinguts per cada finalista per exposar-los el dia 12, si finalment, com sembla, entre tots decidim que quedin exposats.

Podem començar per la proposta de blogs. 107 participants van proposar blogs dins del període establert, amb un total de 273 blogs diferents proposats. Entenem que aquestes són unes xifres considerables, especialment la dada de blogs proposats, ja que parla molt a favor de la qualitat dels blogs escrits en català. De totes les propostes, vam decidir entre tots triar les cinc més votades a cada categoria. Això no va ser possible en alguns casos ja que la gran distribució de propostes va repartir molt els vots, i si bé alguns blogs van aconseguir fins a 17 suports, d'altres amb només 2 van poder entrar a concurs. Vam ser flexibles perquè sempre que es pogués, hi hagués aquest mínim de cinc nominats, i els empats van fer que finalment aquests es moguessin de 3 a 7 nominats en funció de la categoria.

Pel que fa a la votació dels finalistes, hem rebut un total de 146 formularis de votació, dels quals, 137 van ser considerats vàlids. El fet de refusar formularis no ha respost a cap criteri de votacions al propi blog ni a la votació de blogs concrets per part de persones sense blog. Hem eliminat només aquells l'adreça de correu dels quals ens era retornada en enviar la confirmació de la votació, aquelles adreces amb les quals no ens hem pogut posar en contacte, de manera que a adreces inexistents, o no vàlides, formulari descartat. Com hem dit abans, les dades de votació les reservem pel dia 12.

Finalment, segons el Google Analytics, des del dia 11 de maig en que vam escriure el primer post al blog, hem rebut 5900 visites (39,3 visites de mitjana al dia), amb un total de 2708 visitants únics absoluts i 14971 pàgines visitades. A més, segons els recomptes, heu enllaçat c@ts un total de 109 blogs.

Espero que us hagi agradat aquest resum en números, i per qualsevol dada més que vulgueu saber, no dubteu en preguntar! Gràcies a tothom per la vostra participació, i haver fet del projecte un èxit.

8 comentaris:

Asimetrich ha dit...

Al·lucinant. És evident que la iniciativa ha estat un gran èxit, pel que espero l'edició del 2009. Heu tingut una idea genial. Moltes felicitats.

Rita ha dit...

Felicitats per l'èxit assolit i la bona feina!

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

Donarvos les gràcies per la feina duta a terme.

Capità Superflipo ha dit...

Vos ho heu "currat" molt. Enhorabona per la iniciativa i la forma en que l'heu dut a terme.

zel ha dit...

Si és que els qui sou treballadors de mena... a mi m'ha agradat més que res la falta d'esperit competitiu (o jo no l'he vist), la simpatia de tothom i les ganes de visitar blogs. Una experiència entranyable. Per mi, podeu seguir fins quan creieu que podeu suportar la feina, jo m'apunto a comptar amb els dits i a fer dissenys mentals, que informàtics....
Petons!

El veí de dalt ha dit...

Vagi per endavant la meva felicitació. Imagino perfectament que muntar un tinglado així no és fàcil i requereix temps, ganes i paciència. Una encaixada!

estrip ha dit...

demà els resultats eh! quina emoció!
felicitats!

Jesús M. Tibau ha dit...

felicitats pel l'abast de la vostra iniciativa