dilluns, 1 de setembre del 2008

A votar!

Arriba setembre, i amb ell, s'obre la fase final de c@ts, els premis populars de la catosfera. Amb la fase de propostes es van seleccionar els nominats de cada categoria, que heu pogut consultar a la barra lateral. Al final d'aquest mail trobareu un enllaç a un formulari de votació. Quan hi aneu, veureu que heu de posar obligatòriament el vostre nick o nom, una adreça de correu vàlida, i el nom del vostre blog en cas de tenir-lo. A continuació hi ha les diferents categories amb els nominats, i haureu de seleccionar el vostre favorit en cada cas.

Per defecte, a cada categoria està seleccionada l'opció de ns/nc. Si no voleu participar en una categoria, podeu deixar aquesta opció, i votar només les categories que us agradin, repeteixo, no és obligatori votar en totes les categories, però ara bé, només s'acceptarà una votació per persona, per tant, abans d'enviar el formulari, repasseu una mica les vostres tries. En cas d'error, o que us repenseu les votacions, sempre us podreu posar en contacte amb nosaltres per canviar-ho, però només s'acceptarà un joc de votacions, un formulari per votant.

Els vostres vots ens arribaran per mail, i farem un recompte a diverses mans, per tal de minimitzar errors. Hi ha temps per votar fins al final de setembre, 30 dies a partir d'avui. Animeu-vos, només us traurà dos minuts, i quantes més votacions, més fiabilitat tindrà el premi. Recordeu, data límit: 30 de setembre. Els guanyadors sortiran a la llum el proper 12 d'octubre, en paraules del company Jordi Casanovas, perquè almenys tinguem alguna cosa per celebrar aquell dia.

20 comentaris:

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

jo... d'això... és que... m'agradaria veure als organitzadors d'aquest premi "en vivo y en directo" fent l'entrega formal als guanyadors, tipus youtube si voleu, però crec que el premi s'ho val, si o si?

au vinga, que organitzar ja ho té aquestes coses, a treballar a veure com ho podeu fer...

gràcies!

neus ha dit...

quanta raó que té en Jordi! XD

Anònim ha dit...

Voto a favor de la proposta de la menta fresca!!!!!

Anna Tarambana ha dit...

Fet i, en algun casos, ha estat molt difícil decidir!

Laia ha dit...

ooh us en adoneu? la meva primera participació legal en unes eleccions com a major d'edat!!! :P I segur que aquesta és més interessant que les altres :)

El veí de dalt ha dit...

Uish! Quins nervis!

Joana ha dit...

Anem per feina, doncs!

Joana ha dit...

Anem per feina, doncs!

Unknown ha dit...

És xulo trobar tants blogs amics per aquestes contrades...

Vallve ha dit...

Trobo que per a futures edicions dels premis es podrien redefinir algunes de les categories. Per exemple la de divulgació podria generar dues o tres categories, una de divulgació científica, una d'educació i una altra d'altres coses (potser amb un altre nom més afortunat)

Mon ha dit...

dificil la tria.....però com diuen per les espanyes..."la suerte ya esta echada" sort a tots

Anònim ha dit...

Votació feta! Molta, molta sort a tots! Qué difícil haver de triar, més quan a a la mateixa categoria hi ha varis blogs que agraden :S

Anònim ha dit...

ep! el formulari només m'accepta l'adreça de gmail. he intentat posar-hi una de tinet, i una del 3xl, i no hi ha hagut manera!

Ricardo Tribin ha dit...

Solo pase a dar un saludo.

Bello post

La casa de Pinel ha dit...

yo aunque no escriba en catala tambien vote.
que gane el mejor, suerte

Sara Maria ha dit...

Potser hagues estat bé fer un apartat de gastronomia... Hi ha molts blogs gastronòmics.

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

Vaig mirant els blogs nominats i tinc un dubte.
El blog revelació no habia de complir "El c@t al blog revelació pretén premiar un blog de curta vida, de no més de 6 mesos d'antiguitat, però ..."
Aixì ho vaig entendre i aixì vaig votar els que creia, complient les premises donades per vosaltres.
Em pregunto si els blogs nominats en aquest apartat compleixen aquesta condició.No tots, oi?
Gràcies!

Sergi ha dit...

Menta, els blogs nominats complien els requisits en el seu moment, però el temps passa, i ara no el complirien, és clar. Com que les propostes es van fer abans de l'estiu, el conveni que vam establir va ser que havien de ser blogs creats al 2008, uns 6 mesos abans de l'inici de la votació com a molt. Vam rebre propostes de blogs de poc abans, de finals del 2007, i les vam desestimar, però en principi els quatre candidats, o més ben dit candidates, són del 2008. Espero haver-te contestat, però per qualsevol dubte, ja coneixes les vies habituals de comunicació, com aquesta mateixa.

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

Xexu,
Blogs que al mes de MAIG 2008 no portesin més de sis mesos (desembre 2007), vaig buscar i confesso que em va costar molt trovar-ne.
Vaig anar visitant blogs que m'habien deixat comentaris i des d'aquest, per mitjà dels que hi deixaven comentaris en els seus...
Estava decidida a col.laborar-hi.
Un cop trovats, triar els que no vinguessin d'altres blogs anteriors (aquest blog avans era....) i per últim, veure en quina data figurava donat d'alta com a blogger.
Res a dir dels finalistes, déu me'n guard!
Tant sols que, poder el nom, no hagi estat dons, el més addient.

Sergi ha dit...

La intenció, Menta, era que fossin blogs nous, o millor dit, blogaires nous. Sé que dos dels 4 nominats venen de blogs anteriors, però no vam dir res al respecte i la gent proposava blogs nous i no blogaires nous. No ho trobo malament del tot, però la meva idea inicial era aquesta que et dic, gent que s'hagi fet el seu lloc en poc temps, i partint de zero, però no podíem negar les propostes de la gent. El que sí que podíem fer era no acceptar, per exemple, el blog del JM Tibau (nominat a literari), com a revelació, com algú va proposar.

Sé que tu vas participar activament en aquesta categoria, ho recordo perfectament que jo comptava els vots (jo i dos més), però els blogs proposats no van rebre prou suport. Només puc donar-te les gràcies per cenyir-te a les normes d'aquesta manera, tant de bo tothom s'ho prengués tan seriosament, i es llegís les coses abans de participar, però per això estem els encarregats, per discriminar una mica el que està bé del que no, sense aportar decisions dràstiques. Potser podríem fer una sèrie d'enquestes amb tots els dubtes que ens han anat sorgint, de manera que la massa blogaire decidís per properes ocasions com procedir, i així nosaltres prendríem el mínim de decisions unilaterals possibles.