dilluns, 4 d’agost del 2008

Ja hi ha nominats!

Després de dos mesos de proposta de blogs, amb 109 votants i 273 blogs proposats, per fi us podem dir quins són els blogs seleccionats a cada categoria, els nominats a rebre el premi corresponent. Si mireu a la barra lateral de la dreta veureu les diferents categories i nominats. De moment només hi podeu accedir, fer-hi un cop d'ull, tafanejar, i sobretot, conèixer nous blogs que no coneixíeu, penseu que han rebut el suport de diversos blogaires i no blogaires, per tant, són tots bons blogs, dignes de ser coneguts i seguits. Això no vol dir que els que han quedat fora no siguin bons, però per aquest cop, no han obtingut prou suport, o aquests altres n'han tingut més.

L'enquesta que us vam proposar va reflectir que la majoria preferíeu que cada categoria tingués 5 nominats. Hem dut a terme la voluntat popular en aquest apartat sempre que ha estat possible, però per qüestions d'empats, algunes categories tenen més o menys nominats, espero que ho sabreu entendre.

Així doncs, teniu un mes per gaudir dels blogs seleccionats, per investigar i voltar tant com vulgueu, de tal manera que quan s'obri el període de votació final, pugueu votar els blogs nominats amb coneixement de causa. Manteniu-vos atents a les notícies, que anirem explicant com es durà a terme la votació. Que gaudiu dels blogs nominats.

20 comentaris:

neus ha dit...

sort que aquesta setmana començaré vacances, sinó no sé pàs com podria llufar-los tots!

(he de dir que em fa vergonya veure'm en una d'aquestes llistes... sobretot perquè penso que hi ha algun bloc que mereixeria molt més ser-hi que no pas el meu. gràcies...)

Rita ha dit...

A mi també me'n fa... Gràcies a tots els que m'hagueu proposat!
Vaig a mirar els que no conec. :)

La Gioconda ha dit...

Hi ha un bon grapat de blocs per visitar, des d'on soc disposo de molt de temps per voltar, total, penjada a la pared no hi faig res més productiu :-)

Nota: Una molt bona iniciativa!!

zel ha dit...

Ep, que a mi, de vergonya també me'n fa, i molta, però he conegut nous blogsi això em fa molta il.lusió!

Sergi ha dit...

Doncs mireu, a mi vergonya no me'n fa estar nominat, no és aquest el sentiment, sinó que sento molt orgull perquè alguna gent hagi pensat en mi, i molt agraïment, és clar. Guanyar és el de menys, saber que les meves bajanades agraden i arriben a algú per mi és un premi impagable. Gràcies als que heu pensat en mi!

El veí de dalt ha dit...

Osti!, en dues categories i mitja surto! Ja tinc feina per mirar i remenar amb més tranquilitat. Ja direu "quan" i "com" haurem de votar. I haurà pica pica final? ;-)

Osselin ha dit...

Realment té merit promocionar els blogs en català. Jo reconec que sóc covard (i sobretot pràctic) i publico en castellà i anglès. Això tothom que comenta en el meu blog ho fa amb la seva llengua materna,: català, anglès, francès, italià, portuguès o castellà.
Estic convençut que el catlà està força amenaçat i que en menys de vint anys Catalunya caurà en la diglòssia en el 80% del seu territori.
A veure si m'animo i faig un blog paral·lel en català.
Salutacions i em trec el barret.

Jesús M. Tibau ha dit...

a molts els coneixo, els segueixo i em serà difícil triar

romanidemata ha dit...

hola acabo de veure que m'han nominat als premis c@ts...

no us coneixia, sincerament, ara si gràcies a elur que m'ha comentat imatges que penjo !
he fet una ullada pel bloc i veig que sovintegen blocs i amics coneguts de la xarxa... :)

salut per a tots i bon estiu..

ens veiem

Rubèn ha dit...

El mateix dic, com romanidemata.
me n'acabo d'adonar.
Gràcies (Roi?) :-)

Mon ha dit...

ostres, ostres,ostres, quin compromis..... Gracies a molts blogs que hi ha nominats he conegut gent meravellosa, he fet nous amics i companys de ruta..... d'altra banda gracies a qui s'han recordat d'un servidor que com sempre contempla el mon des de sota el seu garrofer

Teresa Bosch ha dit...

Doncs, jo també dono les gràcies a les persones que han proposat el meu blog i felicito als creadors de c@ts pel gran ressò que ha tingut la iniciativa! Que passeu unes bones vacances els que encara no les heu començat!

Oscar Ramírez ha dit...

Certament és molt complicat triar entre tots els nominats. Calia posar-ho tant dificil? Ui, no sé no sé jejejeje.
Gràcies als qui m'heu votat i enhorabona a tots els nominats.

Jobove - Reus ha dit...

al final tots serem els guanyadors i no sona a tòpic, mantenim la nostra cultura en temps difícils

salut !!

Cèlia ha dit...

Aquesta sí que no l'esperava i menys al grup que m'ha tocat però és honor fugaç que agraeixo de tot cor... jo també llegiré i votaré!

Joana ha dit...

És tot un honor! Gràcies! Ja vaig llegint els que no coneixia.
Fins aviat!

Asimetrich ha dit...

Moltes gràcies per la nominació. Ara hi ha feina per anar visitant tots els nominats. Apa, al tajo!

Anna ha dit...

uf, després de votar fa molts i molts dies l'altre dia em vaig assabentar que estava nominada, i amb el meu blog menys conegut! Em va fer molta il·lusió, gràcies.

Ara a xafardejar els que no conec, per tenir-los tots controlats a els votacions.

PetitaCriatura ha dit...

Jo també vull donar les gràcies a qui hagi votat el meu blog... em fa molta il·lusió!

Ja he començat a fer repàs de tots els nominats per quan comencin les votacions i només tinc una cosa clara: què difícil serà això!

Molts petons :-)

Carme Rosanas ha dit...

Doncs, jo també crec que serà molt difícil votar. I també estic molt afalagada de sortir nominada. Contenta que a algú li agradi les coses que escric. Gràcies a tots.