dilluns, 16 de febrer del 2009

Iniciatives nominades

La fase de proposta de blogs s'ha acabat. Gràcies a tothom per participar-hi i pel joc net demostrat. En breu estarà a la vostra disposició el formulari per a poder triar el que creieu mereixedor del premi, entre els nominats que hem escollit entre tots. Hem estat 32 persones que hem proposat un total de 21 iniciatives vàlides diferents. Com veieu, la catosfera es mou. Aquí teniu totes les propostes per si hi voleu fer un cop d'ull (en verd els nominats finals).

12 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Doncs... la veritat és que quan em vaig proposar fer regalets, no pensava pas demanar res a canvi, que un regal és un regal! Ara resulta que estic nominada per al premi a la millor iniciativa blocaire, se'm fa una mica estrany, la veritat, però us ho agraeixo molt a tots i totes, suposo que aquest pot ser un bon senyal que us va fer il·lusió.

Gràcies! m'emocioneu!

Assumpta ha dit...

Iupiiiiiii!!!! :-)))

Just quan anava a fer nones (avui estic esgotada, cansada, stressada) he vist c@ts actualitzats i veig que ja estan les propostes i m'he posat contenta ;-)

Clar, Carme aqui està la gràcia... que es va veure una cosa feta amb tanta il·lusió, tant pensant en fer contents els qui ho rebrien, que et mereixes estar aqui de totes totes :-))

Bona nit :-)

Assumpta ha dit...

Només podrem votar a un? :-) (pregunta amb expressió innocent i angelical)

Puc fer una proposta? Tot i que ja us podriau preparar una bona taula d'Excel (jo no tinc ni idea de com funciona, que sóc de Word... )

Podríem votar a tres, per exemple:
Al que més ens agrada...3 punts.
Al segon............... 2 punts.
Al tercer.............. 1 punt.

És només una idea, eh? que proposar i que fàcin la feina els altres és molt fàcil jejeje...

Assumpta ha dit...

"podriau" no, podríeu... jeje (quan llegeixo com escric a vegades m'espanto)

Jesús M. Tibau ha dit...

moltes gràcies a tothom que ha nominat els meus jocs literaris, que aviat arribaran al número 100.

D.ª Reencarnación Palomino ha dit...

Primer de res enhorabona als nominats, però crec que els organitzadors heu restringit massa deixant tan sols 5 nominats (igual ho havieu dit i no ho he llegit). Deixar tan pocs nominats era entendible als premis blogs (on hi havien 13 categories) però, a l`hora de premiar les iniciatives, crec que haguéreu donat més joc, participació i seguiment de més gent si haguereu acceptat 10 nominats o perquè no tots, el 21.

És una opinió i el que és important és que hi hagen iniciatives com la vostra, que menegen la blogsfera i de la que vos felicite.

Sergi ha dit...

Ja veieu que la cosa rutlla. Aprofito per contestar els dubtes que han sorgit, a part de felicitar els nominats que heu comentat, i els altres, també, és clar.

Assumpta, la teva proposta és molt interessant, i ens ho podríem plantejar per una propera ocasió. Ho podem posar a votació, i si a la gent li agrada més, ho podem canviar. Però aquest cop ho mantenim, perquè entenem que és un premi del 2008, subjecte a les mateixes normes que els altres.

Reencarnación Palomino, et dic el mateix que a l'Assumpta, hem volgut mantenir el format dels premis a blogs perquè es tracta d'un premi de l'any passat. Potser ho hauríem d'haver preguntat, però ni ens vam plantejar canviar-ho. Però tot és parlar-ho, i si les preferències aquest any canvien, es pot modificar l'any que ve, és a dir, aquest mateix any.

Assumpta ha dit...

Ah!! És que jo no sabia com va ser l'any passat (smiley tot vermell avergonyit) si jo sóc mig nova encara ;-)

(Ara m'adono que si no sé com va ser l'any passat, tampoc sé com serà aquest... a veure si ho entendré jeje)

zel ha dit...

Perfecte!!!!!
A votar... Espera no fiqui la pota fins el coll i voti abans d'hora...estaré a l'aguait!
Sou uns craks!

El veí de dalt ha dit...

Així doncs, hem de votar una de les cinc, oi? Com l'altrra vegada que es feia de forma anònima?

Assumpta ha dit...

Ja és pot votar?
Com?
On?

Perdó. Prometo que no em vull fer pesada. Segur que hi ha algun lloc on ho explica i jo no ho he vist, però el comentari del Vei de dalt em fa pensar que la gent ja està votant... i jo no sé com es fa.

Jordi Casanovas ha dit...

Assumpta, encara no es pot votar. En breu penjarem un post amb un enllaç a un formulari. No patiu que quedarà ben clar.