dimecres, 15 de maig del 2013

Ha arribat l'hora de fer canvis

Benvolguts amics,
ja estem a mitjans de maig i això implica que és època de c@ts. Però l'equip de c@ts hem estat pensant molt des de la passada edició i hem considerat que cal introduir canvis profunds en la dinàmica dels premis. La primera mesura que hem pres és modificar el calendari del procés. Des del principi, els c@ts s'han fet a l'estiu, però va ser només una qüestió tècnica, no hi va haver cap motiu especial per triar aquesta època. Ara pensem que té més lògica fer-los a finals de l'any natural, o principis del següent. De manera que la sisena edició de c@ts queda posposada fins a finals de 2013.

De la mateixa manera, es tracta d'un procés llarg i costós per nosaltres, i no està exempte de polèmiques i crítiques. Al llarg del temps hem anat recollint els vostres suggeriments per aconseguir fer uns premis més justos, més a l'abast de tothom i més participatius. Un cop més us demanem la vostra ajuda en forma de propostes per tal de dinamitzar els premis, donar-los difusió i fiabilitat. Entre tots podem construir uns premis millors. Què creieu que s'ha de canviar, millorar, retallar, afegir o eliminar? Us proposem alguns temes a debatre, però no us n'estigueu si voleu comentar qualsevol altre aspecte dels premis:

- Plantegem una reducció de categories. Quines trauríeu? Quines deixaríeu?
- Limitar el nombre de propostes que es poden fer per categoria. Implicaria un difícil esforç de selecció prèvia per part vostra.
- Identificació dels participants en la votació. A banda d'una adreça de correu, creieu que haurien de tenir blog obert i actiu també?

Agrairíem que deixéssiu els vostres suggeriments als comentaris d'aquest post, a la vista de tothom perquè els puguem debatre, però també teniu les altres vies de comunicació obertes.

Gràcies per avançat, i gaudiu de l'estiu que s'acosta, que aquest cop no us posarem deures!