dilluns, 2 de juliol del 2012

Meitat Període de Propostes C@ts 2012


Hem arribat a la meitat del període de propostes pels PREMIS C@TS 2012 i volem fer un resum estadístic de com estan les coses.

Fins les 23:59 del 30.06.2012 hem rebut un total de 974 propostes, de les quals són vàlides segons les normes un total de 950 (més del 97%), això suposa un augment del 36'5% respecte les propostes fetes l'any passat fins aquesta mateixa data.

Pel que fa als votants, aquestes 950 propostes han estat fetes per 43 blogaires i repartides de manera molt diversa; mentre n’hi ha 2 de vosaltres que només heu proposat un blog, a l'altre extrem en trobem uns altres 2 que han proposat més de 60 blogs cadascú entre totes les categories.

La categoria amb més propostes han estat el C@TS LITERARI amb 127 i la que n'ha rebut menys ha sigut el C@TS CATALANS AL MÓN amb 42.

Si parlem de blogs, en totes les categories n’heu proposat 211 de diferents. La gran majoria, 95, han estat proposats només una vegada però al capdamunt de la llista trobem un blog que ha tingut, ell sol i repartides en vàries categories, 50 propostes.

Però tot això és només la meitat de la feina. Hi ha temps fins a final de mes per fer noves propostes o ampliar les que ja heu fet, així que no deixeu passar aquesta oportunitat de recomanar els vostres blogs preferits en els posts de cada categoria que trobareu a sota d’aquest apunt estadístic.

Recordeu que...
1.- S'han de proposar blogs en català i no val votar blogs propis.
2.- Ens ha de constar el vostre mail per poder donar validesa a les vostres propostes (en aquest sentit publiquem una llista de noms a la barra lateral, si hi sortiu poseu-vos en contacte amb nosaltres).
3.- Tots desitgem que aquests Premis representin àmpliament la Catosfera i això només es pot aconseguir si tots feu les vostres propostes. Se'ns ha acusat de que "sempre guanyen els mateixos", si no participeu per aquest motiu penseu que la solució no pot ser demanar que els altres canviïn el seu vot sinó que vosaltres feu les vostres propostes per blogs diferents. Així que...