divendres, 1 de juny del 2012

C@T AL BLOG REVELACIÓ 2012

Hi ha blogs que poc després de néixer ja s’han fet un lloc important a la Catosfera. Blogs de nova creació, com a màxim d'un any de vida, que ja se us hagin fet imprescindibles. Segur que en l’any que ha passat des de l’última entrega dels Premis C@ts n’heu descobert algun, doncs aquesta és la seva categoria.

C@T AL BLOG DIVERTIT 2012

Aquesta és la categoria dels blogs que, fins i tot parlant de temes seriosos, no perden mai el sentit de l'humor. Proposeu aquí els blogs que ens fan riure gràcies a la seva ironia, als seus acudits o a la seva manera de veure la vida. Aquells blogs que, parlin del que parlin, ens deixen sempre amb el somriure als llavis.

C@T AL BLOG ORIGINAL 2012


Tots tenim al cap blogs que destaquen per una cosa o altra: Pel seu disseny, pel seu estil, perquè parlen d’un tema diferent o perquè ho fan d’una manera diferent als altres...
Blogs que no es poden comparar amb cap altre, que sorprenen, que innoven en la manera de comunicar; curiosos, especials... En definitiva: que tenen algun detall que els fa originals. Doncs aquests són els que es mereixen ser proposats en aquesta categoria.

C@T AL BLOG MISCEL·LÀNIA 2012


La xarxa  està plena  de blogs  on hi ha una mica de tot. Blogs  molt variats  que  tenen entrades  de molt  diferents  tipus.  No sabem de què tractarà el seu proper post; que igual publiquen un relat, com ens comenten una imatge o ens parlen del que els ha passat aquest matí. Blogs que hi ha dies que ens sorprenen, altres que ens inspiren i altres que ens fan pensar.
Resumint, blogs que difícilment podem classificar en una categoria concreta per la varietat de temes que toquen, doncs aquesta és la seva categoria.

C@T AL BLOG VISUAL 2012

Aquesta és la categoria dels blogs que s'expressen amb fotografies, vídeos, dibuixos, pintures, còmics o qualsevol altre suport visual de collita pròpia. Busquem aquells blogs que ens entren pels ulls perquè en ells les paraules, tot i ser importants, queden en segon terme darrere unes imatges que, i això és imprescindible, han d'estar fetes pel propi autor del blog.
Tots coneixem blogs on la creativitat de l'autor ens arriba gairebé sense que li calgui dir-nos res, doncs aquest és el seu lloc.

C@T AL BLOG LITERARI 2012

Aquesta és la categoria dels blogs que ens ofereixen poemes, contes, narracions curtes, etc., creades pel mateix autor.
No ens referim als blogs fets per escriptors "professionals" que ens parlen de la seva activitat, ni als blogs que publiquen textos d'altres ni als blogs que parlen de llibres, comentant-los o criticant-los, sinó que busquem aquells blogs on la creativitat i la imaginació de l'autor o autora flueixen article rere article en textos literaris de creació pròpia.
La Catosfera és plena de gent que escriu molt bé, aquesta és la categoria on hem de reconèixer-los-hi.

C@T AL BLOG CULTURA 2012

El concepte cultura inclou molts àmbits de la vida però aquí volem parlar de l’accepció “clàssica” del terme. Diuen que el cinema és el setè art, doncs a això ens referim: Al setè art, als altres sis i a algun més que tots tenim al cap.
En aquesta categoria haureu de proposar aquells blogs que parlin de llibres, de pintura i altres arts, de ciència, de música, de cinema, de teatre i de qualsevol altra manifestació artística i cultural.

C@T AL BLOG REFLEXIU 2012

Hi ha blogs on l’autor reflexiona i ens fa reflexionar, on es busca més fer-nos pensar en les coses que passen que no només comentar-les. Blogs que trien temes vitals i hi aprofundeixen per a treure'n tot el suc, que reflexionen sobre qüestions que ens afecten en la nostra vida quotidiana o sobre temes que ni tan sols ens havíem plantejat abans.
Els blogs que expressen sentiments comuns en molts de nosaltres, que ens els mostren i ens hi fan pensar tenen el seu lloc en aquesta categoria.

C@T AL BLOG OPINIÓ 2012

La xarxa és una font infinita d'informació, actualment és molt fàcil accedir a tota l'actualitat en temps real. D'això una bona pila de blogaires en fan bandera, utilitzen els seus blogs per parlar i debatre sobre temes que ens afecten a tots, analitzen el món que ens envolta i la situació que vivim des de la seva òptica ja sigui objectiva o més personal, però no deixen passar mai l'oportunitat de dir la seva. Premiem-los per mantenir-nos informats!

C@T AL BLOG CATALANS AL MÓN 2012

Els catalans ens movem, estem per tot arreu! I quan som fora, de vegades ens agrada compartir l'experiència amb altra gent. O no només, de vegades fem grans viatges que val la pena compartir. Aquesta categoria aquest any s'amplia, volem destacar blogs en català que parlin de l'estranger, ja sigui per residents emigrats, gent de fora que escriu en català, o gent amb seu a Catalunya que ens parla de les seves experiències fora. Ja no n'hi ha prou amb viure a l'estranger, cal compartir l'experiència!!

C@T AL BLOG PARTICIPATIU 2012

Una categoria de nova creació. A tots ens agrada jugar i participar de tot el que es cou a la catosfera, quan hi ha una crida a la participació, sempre correm a posar-hi el nostre granet de sorra. Aquesta categoria és per premiar tots aquells blogs que facin participar els blogaires, amb jocs, concursos, propostes literàries o aportacions de la mena que sigui. Ja que ells ens fan gaudir i trencar-nos les banyes de vegades, premiem-los ara entre tots!

C@T AL BLOG AFICIONS 2012

Aquesta categoria és nova. Molta és la gent que manté un blog dedicat a la seva passió, a un hobby, a una afició, a l'esport o a alguna activitat concreta. Aquí volem destacar aquesta mena de blogs potser no tan íntims, però sí personals ja que els seus autors parlen amb goig d'allò que tant els agrada i ho comparteix amb tota la resta d'aficionats o amb gent que no ho era fins que el van llegir. Si en seguiu algun que us encanta, proposeu-lo aquí.