dissabte, 25 de febrer del 2012

Les millors iniciatives de 2011

Benvinguts al lliurament de premis de la millor iniciativa blogaire 2011!

La catosfera està ben viva i any rere any apareixen propostes participatives que mereixen el reconeixement de tots. Això és el que busquem avui, premiar les millors que van ser creades l'any 2011, ja sigui amb ànim de continuïtat o de manera puntual. En aquesta ocasió vam rebre propostes vàlides de 14 blogaires que van destacar un total de 15 iniciatives, mateixa participació i més candidates que l'any 2010. Fem un cop d'ull a les 5 nominades d'enguany:

ARA MATEIX..., CONVIT 4t. ANIVERSARI, de la Zel, que va convidar un munt de blogaires a escriure al seu blog amb motiu del seu 4t aniversari.

CARTES AL FUTUR, una idea d'en Jordi Casanovas oberta a qui ho vulgui per escriure posts amb un mínim de 6 mesos abans no siguin publicats.

INVASIÓ DELS ULTRAPÍXELS, sortida del blog d'en Leblansky i basada en 'La guerra dels mons', per un dia la catosfera va patir una pixelació màxima i una activitat febril per escapar dels malvats píxels.

POEMES DE L'ABECEDARI, de la Carme Rosanas que ens convidava a escriure poemes on totes les paraules comencessin amb una lletra concreta de l'abecedari, tot un exercici lingüístic.

QUIN LLIBRE ÉS?, del blog de la Jomateixa, un joc d'endevinar de quin llibre es tracta mostrant només un detall de la coberta. I amb premi! Llibres, és clar.

En la present edició hem rebut 55 formularis, de les quals un va ser declarat no vàlid, per tant 54 votacions vàlides, això són 3 més que l'any passat. I sense més dilació, passem a revelar el segon premi a la millor iniciativa blogaire 2011, que ha rebut el 14.81% dels vots! Voleu conèixer-lo?

dilluns, 20 de febrer del 2012

Final de les votacions

Fins  avui  dia 20  heu  pogut votar  (i  podeu  fer-ho  encara,  durant  tot el  dia d'avui)  els blogs  finalistes  a   la  millor iniciativa  de  l'any 2011.

Avui  s'acaba  aquest  període  i  qualsevol  votació  que  arribi  a partir  de  les 00:00  de  demà   dia  21  ja  no serà  comptada. Queden 24  justes  a partir de la publicació  d'aquest  post.

Donarem el  resultat  de les  votacions  i  les  dues  iniciatives guanyadores el dissabte, dia 25  de febrer.

Us  agraïm moltíssim la vostra  participació.  

I  també us  citem  aquí,  aquest  dissabte  25,  per saber  els  guanyadors  d'aquest  premi.

diumenge, 5 de febrer del 2012

Votem la millor Iniciativa Blogaire 2011

Ja ha arribat el moment de votar la millor Iniciativa Blogaire del 2011. Hem finalitzat el recompte de les vostres propostes i ja tenim els cinc nominats que passen a la votació final.

Per participar en aquesta FASE DE VOTACIÓ heu de:

1.- Accedir al formulari de votació clicant l'enllaç que trobareu al final d'aquest post.

2.- Omplir els camps corresponents amb el vostre NOM (o malnom blogaire), BLOG (si en teniu) i MAIL (és imprescindible que deixeu una adreça de correu vàlida i verificable, sinó el vot no valdrà).

3.- Triar una de les opcions possibles per votar. El formulari només permet triar-ne una i per defecte aquesta és NS/NC per si voleu votar en blanc. Recordeu els nominats que no està permès votar una iniciativa pròpia.

4.- Les dues iniciatives més votades s'emportaran el primer i segon premi d'aquesta edició.

5.- El termini de votació comença avui i acabarà a les 23:59 hores del 20/02/2012.

I això és tot. Només falta desitjar molt bona sort als cinc nominats que, segons les vostres propostes, opten a ser la...


dimecres, 1 de febrer del 2012

Fi de la fase de proposta

Fins aquí el període de proposta de la  millor iniciativa blogaire 2011, ja no es tindran en compte les aportacions que arribin a partir d'ara. Durant bona part del gener hem anat proposant les nostres iniciatives preferides i ara arriba el moment de votar. El proper dia 5 de febrer es coneixeran els nominats i començarà la fase de votació via formulari. Estigueu atents, aquesta segona fase durarà només 15 dies, fins el 20 de febrer

Gràcies a tots per la vostra participació, no falteu a la propera frase, decidirem quina va ser la millor iniciativa catosfèrica de 2011!