dijous, 15 de setembre del 2011

Al bell mig del període de votació

Ja hem arribat a la meitat del període de votació, i la participació és molt alta! Però en volem més, no dubteu en seguir-ne fent difusió i instar a participar aquells que sapigueu que encara no ho han fet.

Hem tingut alguns problemes amb la recepció de formularis, així que us demanem que comproveu que el vostre nom apareix a la llista de la barra lateral esquerra. Si heu votat i no hi sou, poseu-vos en contacte amb nosaltres via comentari o a premiscat@gmail.com. No volem que ningú es quedi sense dir la seva!

Moltes gràcies a tothom per fer de c@ts uns premis fiables i seriosos. Gràcies a la vostra participació i joc net triarem els millors blogs en català en aquest 2011!

Què, encara no has votat? No pateixis, fes click a l'enllaç i en un minut ho tens fet:

dijous, 1 de setembre del 2011

A votar!

És 1 de setembre, i això vol dir que comença la fase final de c@ts. A partir d'ara i durant tot el mes podeu votar per triar els millors blogs en llengua catalana del 2011. Per fer-ho només heu d'accedir al formulari de votació a través de l'enllaç que trobareu al final del post. Recordeu que només es pot votar un cop, i que ningú no pot votar un blog propi.

IMPORTANTÍSSIM posar un nom recognoscible i una adreça de correu amb la que s'us pugui localitzar. Qualsevol dubte o canvi que vulgueu fer després d'haver votat, si us plau dirigiu-vos a nosaltres via comentari o a l'adreça del blog. Feu-ne tanta difusió com pugueu, quants més votem, millors resultats obtindrem. Molta sort a tots els nominats. Comencem!