dimecres, 25 d’agost del 2010

Setembre, fase de votació

El setembre és el mes de les votacions a c@ts. A partir del dia 1 es posarà a disposició de tots un formulari de votació que inclou totes les categories amb els seus corresponents nominats. El formulari demana el vostre nom identificable o sobrenom blogaire, una adreça de correu electrònic vàlida i el nom del vostre blog en cas que en tingueu. Recordeu que cadascú només pot participar un cop, enviant un sol formulari. En cas d'adonar-vos que heu comès un error, poseu-vos en contacte amb nosaltres per rectificar el vot.

No és necessari votar en totes les categories, només en aquelles que vulgueu. Si en una no hi voleu participar, deixeu l'opció per defecte NS/NC. En cada categoria només és possible triar una opció.

En aquesta fase tampoc no podeu votar el vostre bloc si heu estat nominats. Els premis no tenen més valor que rebre l'estimació de la gent que ens llegeix. Us animem a tots a participar amb joc net i a fer-ne difusió.

dimarts, 10 d’agost del 2010

els nominats de c@ts 2010

Després del recompte, aquí teniu els resultats de les vostres propostes amb els vots que han rebut els finalistes. La fase de votació començarà l'1 de setembre i durarà fins al 30 de setembre. Teniu tot el mes d'agost per seguir els blocs finalistes, descobrir els que no coneixíeu fins ara i decidir qui votareu. En cas que veieu algun error en el recompte, us agrairem que ens ho digueu abans no comenci la fase de votacions. Ja vam cometre un error un cop i no ens agradaria que tornés a passar el mateix.

En el cas de la categoria c@ts esports només hem posat dos finalistes perquè hi ha hagut poques propostes i, tret dels dos finalistes, els altres només han estat proposats un cop. Si creieu que hauríem d'incloure els altres 7 i tenir 9 finalistes, ens ho podeu comentar.

I ara, després de totes aquestes explicacions, aquí teniu els finalistes! 

c@t temàtic
Centpeus, 4. 
Gazophylacium, 4.
Parlem una mica de cinema, 6.
Raons que rimen, 7.
Xarel-10, 8.

c@t sentiment
Descric, 6.
c@t miscel·lània

c@t literari
Descric, 5.
c@t fotoblog
c@ts esports
c@t divertit
c@t cuina
c@t crítica literària
c@t comunitari
c@ts, 10.
c@t compromès
c@t catalans al món
bloGuejat, 13.

dilluns, 2 d’agost del 2010

fase de propostes tancada

La fase de propostes, com ja es va anunciar quan tocava, ha quedat tancada. Qualsevol proposta que hagi arribat més tard de les 23.59 h del dia 31 de juliol no comptarà.

Al llarg d'aquesta setmana publicarem els finalistes per cada categoria perquè tingueu tot aquest mes d'agost per conèixer-los i decidir qui votareu quan arribi el moment. També us farem saber les dates de la fase de votacions.

Els administradors us desitgem unes bones vacances plenes d'experiències que us omplin a vosaltres i, què coi, també els vostres blocs! ;)