divendres, 28 de maig del 2010

inici de c@ts 2010!!

Benvolgudes i benvinguts, ja tornem a ser aquí amb ganes de gresca, de nous blocs, de mooooolts blocs! Comença la nova edició de c@ts,

c@ts 2010


Farem un repàs ràpid de les normes que podreu consultar sempre que vulgueu a l'enllaç que hi ha al capdamunt de la columna dreta del bloc.

La fase de proposta de blocs començarà dimarts, 1 de juny. Aquest dia apareixeran publicades les 15 categories d'enguany, que són les següents:

Les categories de sempre:
Original
Revelació
Sentiment
Compromès
Divertit
Reflexiu
Literari
Temàtic
Comunitari
Miscel·lània

Les categories noves:
Fotobloc
Crítica literària
Esports
Catalans al món
Cuina

Aquesta fase durarà dos mesos, fins al 31 de juliol. Després d'aquesta primera fase, els administradors farem el recompte de blocs proposats i els cinc blocs més proposats per cada categoria passaran a la fase de votació, el termini de la qual especificarem una mica segons el calendari dels administradors, però que sol tenir lloc durant el mes de setembre.

NOUS LOGOTIPS!!

I aquesta temporada, ens renovem de dalt a baix i creem logotips nous! L'artista autor dels nous logotips és l'Eduard Barrobés. Podeu trobar més informació sobre la seva feina en aquest enllaç.

Quant als logotips, els teniu aquí a l'esquerra. Només cal que copieu el codi i l'enganxeu a un dels gadgets (Html/JavaScript) de la pestanya «format». Per als nostàlgics, hem deixat un enllaç als logotips antics.

dimecres, 19 de maig del 2010

categories definitives!

Aquest cap de setmana va acabar el termini per a la proposta de noves categories desvinculades del c@t temàtic. Heu proposat idees genials, però, com ja us vam avisar, tampoc no podem fer una categoria per a cada tema, així que espero que tots plegats tinguem clar aquest punt.

Així doncs, després de les propostes i després d'un parell de modificacions que hem trobat adients fer els administradors, les 15 noves categories de c@ts són les següents:

Original
Revelació
Sentiment
Compromès

Disseny desapareix
Imatges es converteix en Fotobloc
Divertit
Reflexiu
Literari
Temàtic
Comunitari
Miscel·lània
Crítica literària
Esports
Catalans al món
Cuina


Esperem que aquestes categories siguin del gust de tothom!

Ben aviat publicarem les definicions de cada categoria perquè ja s'acosta l'inici de la tercera edició! :D