divendres, 30 d’abril del 2010

categories noves

Ens han suggerit, i entre els administradors ja ho havíem comentat, que intentéssim desglossar una mica la categoria c@t temàtic. Com que això és una tasca extremament complicada, us volem demanar ajuda en aquest assumpte. Així doncs,

Quins temes us agradaria que tinguessin categoria pròpia?



La idea és fer com a la fase de propostes de c@ts: que cadascú en proposi tants com vulgui, encara que algú ja els hagi dit abans. Els administradors en farem un recompte i avaluarem els temes més proposats per veure si en fem una categoria o no. De moment, no us podem dir el nombre exacte de categories, perquè haurem d'avaluar la quantitat potencial de blocs que podeu arribar a proposar a cada nova categoria (com més categories, més blocs cal recomptar, la qual cosa implica més temps).

Teniu temps fins el diumenge 16 de maig per a fer les vostres propostes!

21 comentaris:

Assumpta ha dit...

Doncs jo donaria categoria pròpia a:

- Llibres, o ressenyes literàries: (no sé quin nom es podria donar) però tots aquells blogs que comenten, recomanen, expliquen coses sobre ressenyes de llibres, escriptors, literatura en general etc.

- Esports.


I vull felicitar-vos ben sincerament, a tot l'equip de C@ts perquè, una vegada més, heu obert la possibilitat a que els qui us seguim puguem participar "dient la nostra :-))

Gràcies i endavant!!

Jordi ha dit...

A part de les dues categories que ha mencionat l'Assumpta, m'agradaria que s'introduís la categoria "Catalans al món". Hi han blocs que expliquen com les persones que viuen fora fan tot el possible perquè es dongui a conèixer el nostre país, per exemple.

Moltes gràcies per la vostra feina i salut!

Anna Tarambana ha dit...

Ni idea, ja hi pensaré... però aprofito, amb tot el morro, per demanar (gairebé exigir! jejejeje) un logo cats verd! He canviat la plantilla i ara no em combina!!! (Perdó, ja sabeu que la superficialitat em perd! :S)

Abraçades! :)

Elfreelang ha dit...

No sé dins de temàtics podríem posar els que han dit més amunt als comentaris i afegiria: filosòfics, poètics ( hi ha blocs exclusius de poesia )polítics o de reflexió política...musicals...

zel ha dit...

I un blog poti poti? Ei que és broma... a mi m'és igual, m'agraden persones que intueixo darrera els blogs, i després m'és igual del que parlin, o quasi!

jesus ha dit...

Videoblocs: galeria de vídeos d'autoria pròpia

Jordi ha dit...

Uff!! Complicat eh? Hi poden haver tants temes... Les dues categories de l'Assumpta em semblen bé! Seguirem pensant...

Susanna ha dit...

Sempre he trobat que faltava la categoria de blogs que parlin de cuina. Potser perquè jo n'escric un...? :-P

No, ara conyes a banda, fa tres anys es podien comptar amb una mà els blogs que escrivíen en català sobre cuina i gastronomia, en canvi ara ja n'hi ha més de 150. Aquí en podeu veure el llistat:
http://blogs.cuina.cat/olletadeverdures/

Només és una proposta...

McAbeu ha dit...

És difícil fer una divisió perquè hi ha molts temes possibles. Seria lògic, potser, fer la categoria de LLIBRES, CUINA, POLÍTICA o ESPORTS on podem trobar molts i molt bons blogs que s'hi dediquen.
Aquestes són les meves propostes, que ja s'han dit, però no voldria estar en la pell dels que heu de decidir-les al final. :-)

Joana ha dit...

A part dels que han proposat: un blog sobre fotografia...n'hi ha de molts bons :)

Kudifamily ha dit...

mmmm...
Hi ha força blogs d'escoles, i es podrien premiar, però no sé ben bé dins de quina categoria.
També hi ha molts blogs sobre el tema de l'adopció...
Ciència.
Tecnologia .
(o les dues categories en una...)
Manualitats
Solidaritat
I la categoria "No-temàtic", per aquells blogs de difícil definició però de gran qualitat?
...
continuaré pensant...

Anònim ha dit...

Còmics!

Assumpta ha dit...

Estava pensant en aquesta categoria que diu la Kudi, per blogs que tracten més d'un tema i que no saps ben bé on classificar, que són blogs que t'agraden perquè qui els escriu té un estil especial, t'enganxen per una cosa que no saps ben bé definir... i que, quan s'apropen els "C@ts", penses "ostres, aquest blog és molt bo, però... on caram el proposo?"... podria ser una mena de "blogs amb personalitat" o com diu la Kudi un "no temàtic".

No tinc ni idea de quin nom podrien rebre, però, en canvi penso en uns quants blogs que hi proposaria... :-))

Núr ha dit...

Moltes gràcies a totes i a tots per les aportacions! Hi ha idees molt interessants, tot i que hi ha algunes idees que heu proposat ja estan previstes i incloses a les categories de c@ts. Les categories actuals de c@ts són les següents:

Original
Revelació
Sentiment
Compromès
Disseny
Imatges
Divertit
Reflexiu
Literari
Temàtic
Comunitari
Miscel·lània

Dels que heu comentat, el "poti-poti" o "no-temàtic" creiem que és el que nosaltres entenem per "miscel·lània" (blogs que toquen tots els camps, variats i que es fa difícil destacar-los en una sola categoria) o, fins i tot, "original". El de "solidaritat" pot estar inclòs a "compromès". El de fotografia i vídeo, actualment s'inclou dins la categoria d'"imatge" (fotos, dibuixos, vídeos... però de creació pròpia!!).

Segurament, el problema pot ser la denominació de cada categoria, així que les vostres propostes també ens ajudaran molt en aquest sentit! :D

Assumpta ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Assumpta ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Assumpta ha dit...

Perdoneu, tinc problemes amb les negacions i m'he fet un embolic dues vegades. Aquesta és la que val :-))



Sí, sí, clar que quan un blog tracta molts temes és un "poti-poti" o un miscel·lània (jeje) ;-))

Jo no em referia (i crec que la Kudi també) a un blog que en tracta molts, sinó a alguns que toquen dos o tres temes i reflexionen sobre ells i tu penses "és miscel·lània? és reflexiu? és sentiment?, és compromès...?" i no el veus perfectament encaixat en cap de les categories citades, perquè té una mica de totes aquestes característiques, però és un blog que et té ben enganxat per la forma que té d'escriure, d'expressar-se...

És que tinc uns exemples claríssims però no sé si seria correcte posar noms de blogs aquí :-)

sànset i utnoa ha dit...

i un blog interactiu / participatiu?
Al dir això, penso en blogs com Xarel•lo, Tens Un Racó dalt del Món o el Cats mateix. Entenc que el Cats entraria també com a bloc Comunitari, però els altres dos no. A mi, particularment, em faria goig que existís un premi en concret que servís per “aplaudir” a aquells blocs que sempre ens donen la possibilitat de jugar amb ells.

Potser me n’he anat una mica del tema...

Tornant al tema. Dic el mateix que l’Assumpta: un premi al “bloc esportiu” em semblaria molt bé. I un altre al “bloc sobre llibres”, però s’hauria de poder distingir bé del “bloc literari”.
Un sobre política també m’agradaria i sobre “catalans al món” m’ha semblat una molt bona iniciativa.

I un “bloc de país”? un que tractés sobre Catalunya, però que no fos estrictament “polític” o “sentiment” per exemple, sinó que “toqués més tecles”.

Endavant, que això pinta molt bé!

*Sànset*

Mireia ha dit...

M'apunto a la idea del blog participatiu i també al de cuina.

GURMET ha dit...

Jo clar també als de cuina, i els blocs que porten força anys, a la fi es un merit un bloc de mes de 3 o 4 anys actiu.

Unknown ha dit...

He fet tard ? Ummm

Musica !!