dimecres, 30 de setembre del 2009

fi de les votacions

Ha arribat el moment de donar per tancades les votacions. Avui 30 de setembre de 2009, fins a les 23:59 hores s'admetran vots, després ja no. Gràcies a tots el blocaires que hi participeu, amb bloc o sense; gràcies als que hi doneu suport, i als que us heu passat per c@ts senzillament a descobrir algun bloc, sigui premiat, nominat o senzillament comentat.

El dia 10 d'octubre, un cop fet el recompte de vots, publicarem el nom dels guanyadors. Uns premis que, és bo recordar-ho, feu només els blocaires, des de les propostes dels blocs fins al resultat final, conseqüència de la vostra tria. A c@ts només recollim i ordenem el que ens feu arribar i pensem que això fa que siguem un bloc més entre molts, intentant estar sempre atents als vostres suggeriments.

Gràcies, moltes gràcies!

diumenge, 20 de setembre del 2009

Queden només 10 dies!

Ja només queden 10 dies per votar els vostres blogs preferits entre els nominats d'aquesta edició 2009 de c@ts. Molts de vosaltres ja ho heu fet, i des d'aquí us volem donar tot el nostre agraïment. I a tots aquells que encara no us heu decidit a participar, animeu-vos, que a partir del les dotze de la nit del dia 30 de setmebre ja no seran vàlids els formularis que rebem. Encara no hi ha res decidit, penseu que un vot amunt o avall pot acabar de donar el premi a un blog o altre. No deixeu passar l'oportunitat de donar suport a aquells blogs que us agraden. Gràcies a tothom per participar i per fer-ne difusió, i molta sort a tots els nominats!


dimarts, 1 de setembre del 2009

Votació final 2009

Amics blogaires, comença el període de votació! Al final d'aquest escrit trobareu l'enllaç a un formulari de votació on podeu triar finalment quin blog preferiu en cada categoria, dels nominats que vam triar entre tots a la fase anterior. El formulari és molt fàcil de fer anar, però llegiu aquestes claus primer:

Haureu d'identificar-vos amb un nom que es pugui reconèixer (nom de blogaire, per exemple), una adreça de correu vàlida i el vostre blog, si en teniu. Si no poseu aquestes dades, el formulari no s'enviarà. Cadascú pot votar només una vegada, és a dir, només podrà enviar un formulari de votació. Si cometeu errors i voleu canviar el vot, comuniqueu-vos amb nosaltres i mirarem de canviar-ho.

Cada categoria té els seus nominats i un ns/nc que està marcat per defecte. Si no voleu votar una categoria concreta, la podeu deixar així, i només votar aquelles categories en les que voleu participar. No hi ha restricció, es pot votar només en una categoria o en les que siguin, però només es pot triar un sol blog per categoria, el formulari no deixa fer altra cosa.

En aquesta fase hom pot votar-se a si mateix i serà vàlid. Però recordeu que l'objectiu de c@ts és triar quins blogs ens agraden més, el premi no té més valor que el reconeixement dels vostres seguidors.

Hi ha blogs nominats en més d'una categoria. Si creieu que són mereixedors de més d'un premi, podeu votar-los en les diverses categories.

Al final del formulari hi ha un apartat d'observacions on podeu escriure un comentari si ho creieu convenient.

Per qualsevol altre dubte, podeu adreçar les vostres preguntes a l'adreça del blog o via comentaris en aquest post. Animeu-vos a participar, triem entre tots els millors blogs de la catosfra!