dijous, 25 de setembre del 2008

Només 5 dies!

Amics, només queden 5 dies pel final del termini de votacions dels vostres blogs preferits, només 5 dies!! Hem rebut moltes votacions, però en volem més, recordeu que quanta més gent voti, més fiables són els resultats. Doneu suport als vostres blogs preferits, encara no hi ha res decidit, unes quantes votacions més poden fer canviar molt els resultats finals. No perdeu l'oportunitat, si no heu votat ja, feu-ho ara. A partir de les 00h de la nit del dia 1 d'octubre no s'acceptaran més votacions. Us ho deixareu perdre? Voteu ara!!


dilluns, 1 de setembre del 2008

A votar!

Arriba setembre, i amb ell, s'obre la fase final de c@ts, els premis populars de la catosfera. Amb la fase de propostes es van seleccionar els nominats de cada categoria, que heu pogut consultar a la barra lateral. Al final d'aquest mail trobareu un enllaç a un formulari de votació. Quan hi aneu, veureu que heu de posar obligatòriament el vostre nick o nom, una adreça de correu vàlida, i el nom del vostre blog en cas de tenir-lo. A continuació hi ha les diferents categories amb els nominats, i haureu de seleccionar el vostre favorit en cada cas.

Per defecte, a cada categoria està seleccionada l'opció de ns/nc. Si no voleu participar en una categoria, podeu deixar aquesta opció, i votar només les categories que us agradin, repeteixo, no és obligatori votar en totes les categories, però ara bé, només s'acceptarà una votació per persona, per tant, abans d'enviar el formulari, repasseu una mica les vostres tries. En cas d'error, o que us repenseu les votacions, sempre us podreu posar en contacte amb nosaltres per canviar-ho, però només s'acceptarà un joc de votacions, un formulari per votant.

Els vostres vots ens arribaran per mail, i farem un recompte a diverses mans, per tal de minimitzar errors. Hi ha temps per votar fins al final de setembre, 30 dies a partir d'avui. Animeu-vos, només us traurà dos minuts, i quantes més votacions, més fiabilitat tindrà el premi. Recordeu, data límit: 30 de setembre. Els guanyadors sortiran a la llum el proper 12 d'octubre, en paraules del company Jordi Casanovas, perquè almenys tinguem alguna cosa per celebrar aquell dia.