divendres, 18 de juliol del 2008

Urgent!

Tenim un problema. Em sembla que no ens hem expressat bé pel que fa al c@t visual. El c@t visual i el c@t imatges són dos premis diferents. Imatges vol premiar les millors fotos, dibuixos o imatges. Però el blog visual pretén premiar el disseny, la millor plantilla, el blog visualment més interessant, res a veure amb les fotos que pugui penjar.

Hem rebut diverses propostes pel blog visual que destaquen per les seves fotos, i no era l'objectiu. Hem decidit passar aquestes propostes a la categoria de blog d'imatges (així com altres propostes que tenen clarament equivocada la categoria), i ens quedarem purament amb aquelles propostes que destaquin el disseny del blog. Per tant, demanem a tots aquells de vosaltres que vulgueu proposar algun blog per la plantilla o disseny, que efectueu els vostres vots amb la major brevetat possible, ja que queden pocs dies de proposta.

Hem pres aquestes decisió perquè potser no ens vam expressar bé, i suposem que per això les propostes que s'han fet no compleixen les pautes establertes per aquest premi. Si algú té alguna objecció, la pot fer per les vies habituals, i mirarem de tenir-ho en compte.